Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Lady og Landstrykeren

Lady lever et lykkelig liv hos sine velstående eiere Darling og Jim Dear. Men da en menneskebaby flytter inn, får Lady problemer. Og det går fra vondt til verre da hun treffer den sjarmerende løshunden Landstrykeren . Les mer

64,-

70,- Spar: 6,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lady lever et lykkelig liv hos sine velstående eiere Darling og Jim Dear. Men da en menneskebaby flytter inn, får Lady problemer. Og det går fra vondt til verre da hun treffer den sjarmerende løshunden Landstrykeren ...

Her får du den klassiske Disney-filmen i bokform, med et flott lentikulærbilde (skifter motiv) på omslaget! Fortellingen er illustrert med bilder i samme stil som filmen, og teksten er tilpasset yngre lesere.

Medlemsvurdering:
Øyeblikket der Landstrykeren skyver en kjøttbolle bort til Lady ved hjelp av snuten, er blitt et legendarisk øyeblikk i filmhistorien, og er utvilsomt en av de mest vellykkede kjærlighetserklæringene i Disneys historie. Også boken om Lady og Landstrykeren er en ekte klassiker, Dette er en historie om kjærlighet på tross av ulikheter og rik og fattig oppvekst, og dens moral er viktig for barn og for all del voksne også! Denne boken er så absolutt like god som filmversjonen, og den passer kjempeflott til barn som ønsker å lese en bok som man ikke glemmer med det aller første! Med utrolig flotte bilder og farger er dette en bok som er ypperlig på alle områder, og ingenting kan hindre meg fra å anbefale denne på det absolutt sterkeste!

Fride

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Parragon / Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
25
ISBN
9788231611257
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Lady and the tramp
Format
23 x 18 cm
Serie
Magiske eventyr

Medlemmers vurdering

F
Fride – 23.11.2009

– Øyeblikket der Landstrykeren skyver en kjøttbolle bort til Lady ved hjelp av snuten, er blitt et legendarisk øyeblikk i filmhistorien, og er utvilsomt en av de mest vellykkede kjærlighetserklæringene i Disneys historie. Også boken om Lady og Landstrykeren er en ekte klassiker, Dette er en historie om kjærlighet på tross av ulikheter og rik og fattig oppvekst, og dens moral er viktig for barn og for all del voksne også! Denne boken er så absolutt like god som filmversjonen, og den passer kjempeflott til barn som ønsker å lese en bok som man ikke glemmer med det aller første! Med utrolig flotte bilder og farger er dette en bok som er ypperlig på alle områder, og ingenting kan hindre meg fra å anbefale denne på det absolutt sterkeste!

H
Havela – 01.11.2009

– "Lady og Landstrykeren" er en fortelling om den nydelige, veloppdratte Lady og hennes møte med den tøffe og verdensvante Landstrykeren. Jeg hadde denne boken da jeg var liten, om enn i en litt eldre utgave. Denne utgaven har større og flottere bilder, men fortellingen er den samme. Lady skal hjelpe barnevakten med å passe på husets lille baby, men hennes innsats blir misforstått og Lady må være ute. Ute i den tøffe tilværelsen møter hun Landstrykeren. En romantisk og søt historie, med passelig dramatikk som driver historien fremover. Boken fenger de aller fleste barn som liker hunder, romantikk og Disney. Anbefales gjerne.

M
Mi – 11.10.2009

– Boken "Lady og Landstrykeren" er historien om hvordan Lady og Landstrykeren møtte hverandre. Lady vokser opp i et rikt hjem, mens Landstrykeren er en landstryker som prøver å få Lady med ut i verden. Lady bare fnyser etter ham, for hva skal vel hun med en landstryker. Men så en dag kommer en barnevakt for å passe Ladys eieres baby, og Lady for skylden for alt hennes uskikkelige katter gjør. Lady må rømme, og møter på rømmen Landstrykeren. Han tar vare på henne og lærer henne å leve selv. Som barn var jeg veldig begeistret for denne boka, og den kan absolutt anbefales. Disse Disney-bøkene har i tillegg veldig fine tegninger, noe som gjør de populær blant alle barn.

K
Karolinex – 05.05.2009

– Boken "Lady og Landstrykeren" er en lettlest bok som handler om hunden Lady som har vokst opp i luksus. En dag kommer Landstrykeren på besøk og spør Lady om hun har lyst til å være med ut en tur for å kunne oppleve den verdenen som han lever i. Dette ville hun ikke i det hele tatt og bare ler av ham. Senere får matmor og matfar en liten baby og da blir livet hennes snudd på hodet. En barnevakt blir ansatt for å passe på babyen mens de er borte. Dette går ikke som Lady hadde trodd. Hun er den som får skylden for alt det kattene hennes gjør. Lady blir nødt til å rømme og havner i mange farer, helt til hun møter den heltemodige Landstrykeren! Les boken å se hva som skjer!

F
Fant – 21.04.2008

– Som liten hadde jeg en lekekatt som het Fant, ganske sikkert fordi jeg likte denne historien. Lady og Landstrykeren er foreldrene til Fant og dette er historien om hvordan de møttes. Denne nydelige Lady, og den mer kontroversielle Landstrykeren. Men kjærligheten krysser alle grenser, og sosiale skiller betyr ingenting når blikkene gnistrer mellom to som elsker hverandre. Lady er så søt, men blir så misforstått av barnevakten, og får skylden for ting hun ikke har gjort. Det kan vel noen og enhver kjenne seg igjen i. Så rømte den vakre Lady og slo seg sammen med vennen sin, som til sist får vist at man ikke skal skue hunden ved hårene. Som i alle eventyr går alt bra, og de levde lykkelig alle sine dager. En flott fortelling, både for store og små.

T
The dog-lover – 20.05.2006

– Dette er en av de aller søteste bøkene jeg noen gang har lest. Dette er den orginale Lady og Landstrykeren historien. Lady er det du kan kalle en overklassehund, mens Landstrykeren bare er en bakgårdshund. En dag rømmer Lady hjemmefra pga. en slem barnevakt som legger skylden på henne for all ugang som skjer i huset, og ute i den store verden møter hun Landstykeren. De to hundene forelsker seg, og det blir et søtt og morsomt kjærlighetseventyr. Dette er en bok som anbefales for alle, i alle aldere. Denne boka er også illustrert med flotte tegninger. Dette er en morsom og spennende bok! Dessuten kjenner vel de fleste igjen hundene fra filmene. Denne boka anbefales!

E
EO – 31.10.2004

– Dette er kanskje den boken som er lest mest i vårt hus. Boken handler om den søte og uskyldige hunden Lady og hennes litt uskikkelige hunde-kjæreste Landstrykeren. Lady rømmer fra familien sin, og treffer Landstrykeren. Landstrykeren er en hund som alltid har levd på gata. Forskjellene er store, men kjærligheten blomstrer. Sammen opplever de to hundene mye, dette er en spennende, morsom og rørende bok. Som andre Disneybøker er denne godt illustrert, fine bilder med klare farger. Historien appellerer til de fleste barn. Boken er også filmatisert, svært vellykket det også. Boken bør finnes i bokhyllen sammen med de andre Disney-klassikerene.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lady og Landstrykeren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Aladdin

Disney Enterprises
Innbundet 
64,- 70,-
 

Sult

Uffe
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv