Meny
 
Lillesøster på legevakten - 
      Kari Grossmann
    
      Kari Grossmann

Lillesøster på legevakten

; Kari Grossmann (Illustratør)

Når Lillesøster brekker armen
Lillesøster koser seg på skøyter med pappa. Hun suser av gårde på isen med en bruskasse å støtte seg på. Men - når de skal hjem finner Lillesøster ut at hun vil klatre opp og hoppe ned fra de høye brøytekantene, og det er da uhellet er ute. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Når Lillesøster brekker armen
Lillesøster koser seg på skøyter med pappa. Hun suser av gårde på isen med en bruskasse å støtte seg på. Men - når de skal hjem finner Lillesøster ut at hun vil klatre opp og hoppe ned fra de høye brøytekantene, og det er da uhellet er ute.

Det å plutselig måtte på legevakten for ett eller annet kan skje de fleste barn. Da er det godt å ha en bok om hva som skjer der, hvordan det ser ut å ta røntgen, hvordan man legger gips og til og med får sprøyte. En nyttig bok for alle småbarn og foreldrene deres.

Lillesøster har blitt en liten venn av alle småbarnsfamilier. Hun kommer ut for akkurat slike hendelser som alle andre 3-4 åringer kan identifisere seg med, hun går i barnehage, hun blir sinna når hun skal gå på ski, hun må til tannlegen og mye mer. Lillesøster er som klippet ut av en småbarnfamilie i dagens Norge, klær, omgivelser, leker - alt stemmer.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205352186
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 0-3
Format: 19 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger