Min side Kundeservice Bli medlem

Den lille larven Aldrimett

En av verdens mest populære barnebøker
En av verdens mest populære barnebøker i slitesterk papputgave handler om larven Aldrimett som bokstavelig talt spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka, inntil den en dag er blitt helt mett og blir en sommerfugl? Boken utkom første gang på norsk i 1973, og denne slitesterke papputgaven tåler små, ivrige lesere fra ca. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Kartonert
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En av verdens mest populære barnebøker
En av verdens mest populære barnebøker i slitesterk papputgave handler om larven Aldrimett som bokstavelig talt spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka, inntil den en dag er blitt helt mett og blir en sommerfugl? Boken utkom første gang på norsk i 1973, og denne slitesterke papputgaven tåler små, ivrige lesere fra ca. 2 år.

Eric Carle er en av verdens mest populære barnebokforfattere. Boka om Aldrimett er i sine forskjellige utgaver trykket i nærmere 200 000 eksemplarer bare her i Norge. Totalt har den solgt i 38 millioner eksemplarer, men så er den da også oversatt til 56 forskjellige språk.

Medlemsvurdering:
Denne ble lest i filler av barna. Nå er det barnebarnets tur!

Lisbeth

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Kartonert
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205486423
Utgave
9. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The very hungry caterpillar
Format
23 x 16 cm
Serie
Den lille larven Aldrimett

Medlemmers vurdering

L
Lisbeth – 04.05.2021

– Denne ble lest i filler av barna. Nå er det barnebarnets tur!

V
Victoria – 09.03.2018

– Klassiker

P
Pia – 28.04.2017

– En koselig og slitesterk bok, med fine farger, som tåler nytt opplag!

B
Britt Elayne Solstad – 06.04.2017

– super bok

S
Siri – 27.03.2017

– Morsom klassiker

G
Gøril Henriksen – 15.03.2017

– Denne boken har fulgt alle mine barn og nå også barnebarn. Den er morsom, fargerik og lærerik. Med andre ord, fullkommen.

S
Synnøve Løken Fonstad – 30.09.2016

– "Gammel" og god bok som er litt spennende og samtidig lærerik. Hendig format for de aller minste.

U
Unni Bjureid – 10.08.2016

– En god barenbok

M
Milna – 28.03.2016

– Egner seg veldig godt som en av de første bøkene man leser med små barn. Den er full av undring og farger, og det lille barnet vil høre historien uendelig antall ganger. Leseglede og læring i en magisk kombinasjon! Alle bokhyller bør ha denne boka. Vi har slitt ut flere eksemplarer opp gjennom årene.

m
mormor – 27.03.2016

– Jeg hadde trodde den var større, men passer perfekt for helt små unger. Vi hadde nok en annen utgave for mange år siden.

S
Sygni K. Lohne – 25.03.2016

– Den lille larven Aldrimett har vært en favoritt for våre tre barn. Nå er det neste generasjon som får oppleve den grådige larvens appetitt, og får se miraklet på siste side. Veldig kjekt at boken nå fåes i "hardpack-utgave". Så tåler den at små barn utforsker den på egen hånd.

S
Siv Gjøsund – 23.03.2016

– Fengende bok for småbarn. Lett å bla i og fine farger.

T
Therese – 19.03.2016

– Super bok for søte små :)

K
Kari – 14.03.2016

– Artig bok for dei minste

H
Heidi – 10.03.2016

– Morsom bok for de minste hvor larven spiser seg igjennom boka. En klassiker av en bok.

E
Edderkopp – 24.08.2009

– Denne boken har nok potensiale til å bli alle barns favorittbok. Den lille larven Aldrimett spiser og spiser, men blir aldri mett. Til slutt skjønner man hvorfor den trenger så mye mat. Den skal bli en stor og fin sommerfugl. Som barn var dette min favorittbok. Jeg ble aldri lei av den, og leste den helt til jeg var ganske stor. Nå er det koselig å lese den for små barn igjen, og jeg blir minst like opptatt av de fine tegningene som de blir. Boken er oversatt til en hel haug med språk. En helt klar klassiker og favoritt over hele verden.

R
RF – 15.07.2009

– Denne boken er barndomsminne for meg! Jeg hadde den da jeg var liten gutt i Frankrike. Desverre så forsvant den på mystisk vis (ble antagelig utlest og kastet en gang ved en flytting). Men nå har mitt barn den! Og her er det bar å lese. En bok som nok de minste har mest glede av! Mellom tre og seks år vil jeg tro. I alle fall er det morsomt å se den lille larven som spiser og spiser seg gjennom frukt etter frukt, og der små barnefingre kan stikkes gjennom hullene som blir etter at larven har spist litt. Dette er en kosebok som det er morsomt å lese!

L
Louise – 03.07.2009

– Dette er boken barn aldri får nok av, og som man ikke slutter å lese selv når man nærmer seg ti år. Det er en gammel klassiker som omhandler noe så enkelt som at en larve spiser ustoppelig i en uke, for så å bli til en sommerfugl. Illustrasjonene, som egentlig er hele boken, er friske og morsomme. Dette er boken man tar vare på når man blir eldre, og man leser for sine barn igjen. Om man skal ha bare en barnebok, er det denne man skal ha, om ikke annet enn så for de fantastiske illustrasjonene av den lille larven.

K
Karolinex – 07.06.2009

– Dette er en bok som jeg husker veldig godt fra min barndomstid. Boken "Den lille larven Aldrimett" handler om en liten larve som aldri blir mett uansett hvor mye han spiser. Den lille larven spiser seg lett som en plett igjennom hele boken! Grunnen til at den lille larven spiser så mye, er på grunn av at han skal bli en vakker sommerfugl en dag i fremtiden. For å bli en sommerfugl, må han som sagt spise. Dette er en veldig populær barnebok skrevet av Eric Carle. Denne lille larven har satt sine spor i mange barn. Dette er en pop-up-utgave som gjør det enda morsommere å lese boken! En klassiker som min kusine elsker! Anbefales til alle småbarn!

R
Ragnhild – 11.05.2009

– Enkelte bøker går aldri av "moten" om man kan si det om bøker ... Denne boken leste jeg selv når jeg var liten jente. Min utgave var på tysk, men min datter er like glad i den som jeg var. Det er jo så spennende å se på den lille larven som aldri blir mett, og se hvordan den spiser seg gjennom all frukten før den til slutt blir en sommerfugl. Boken er bare en slik må-ha bok om du har barn i huset ... Min venninne i Japan har og denne boken, på norsk, og hennes barn elsker den, så her er det en bok som blir elsket verden rundt. Boken har morsomme bilder, og det er hull der larven har spist seg gjennom.

e
eva – 22.04.2008

– Et av undrene i naturen er vel nettopp hvordan sommerfugler blir til. Denne historien er uforglemmelig og kan leses om igjen og om igjen i flere generasjoner. Jeg leste den som barn, og nå leser jeg den for min datter. Det er imponerende hvordan dette egget til slutt blir en sommerfugl. Boka er humoristisk og søt. Barna kjenner seg igjen i det å være sulten, og det at den lille larven har slik en umettelig appetitt, trigger interessen. Vi slutter aldri å undre oss: Blir den aldri mett? Tenk om den spiser til den sprekker! Hvordan i alle dager greier denne lille kroppen å spise så mye, og ikke minst så mye rart! For de minste blir overraskelsen derfor stor når den til slutt blir en sommerfugl! En fantastisk bok som aldri går av moten.

T
Toril – 24.10.2006

– Den lille larven Aldrimett var en av favorittbøkene mine da jeg var liten. Den starter ved at Aldrimett er ett egg. Egget klekkes og en liten larve kommer ut. Den begynner straks å spise epler, plommer og den spiser også litt på sidene i boka. Den vokser seg større og større, og etter en uke har den spist seg så stor at den forvandles til en vakker sommerfugl. Det er en veldig koselig bok og jeg skjønner godt at den har solgt så mange eksemplarer. Jeg ble aldri lei den da jeg var liten, og det vekkes mange gode minner når jeg tenker på den. Dette er en veldig bra barnebok som kan anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille larven Aldrimett:

Bingo
Ny!

Bingo

Jan Chr. Næss
Innbundet 
179,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv