Min side Kundeservice Bli medlem

Vesle vil også gå på do

Klart Vesle kan gjøre selv!

Når Store går på do helt selv, er det klart at Vesle også vil gjøre det samme. Men ikke alt går etter planen! For Vesle vil gå på do på sin helt egen måte, og da kan alt skje. Les mer

99,-

179,- Spar: 80,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Gigantsalg - barnebøker inntil -70 % Velg flere her

Klart Vesle kan gjøre selv!

Når Store går på do helt selv, er det klart at Vesle også vil gjøre det samme. Men ikke alt går etter planen! For Vesle vil gå på do på sin helt egen måte, og da kan alt skje. Heldigvis er det hjelp å få for den som er liten.

Vesle er stadig ute på oppdagelsesferd. Verden er full av nye og rare ting! Av og til er det for langt opp eller for bratt ned. Av og til er det vanskelig og skummelt. Store tror ikke at Vesle kan klare ting selv. Men Vesle er liten og ganske lur. Klart Vesle også kan!

"Vesle vil også gå på do" er andre bok i den humoristiske og varme serien om Vesle. Den uttrykksfulle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør Vesle til en gjenkjennelig figur for de minste. Vi følger ham gjennom både små dilemmaer og store følelser. Vesle vil også passer fint til høytlesning, men er laget i stødig papp så minsten også kan få lese selv!

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
26
ISBN
9788203268397
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
16 x 16 cm
Nr
8191409
Serie
Vesle

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

S
Sara – 14.12.2021

– Vesle bøkene er favorittene her

N
Nina – 14.12.2021

– Denne falt ikke helt i smak hos oss. Ble for lite forklaring/sammenheng i teksten for vår 3-åring. Kanskje den funker bedre til noen eldre :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vesle vil også gå på do:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv