Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Apestreker

Apeungen har mistet mammaen sin. Sommerfuglen prøver å hjelpe, men det er ikke så vellykket. Det er nemlig en viktig ting sommerfuglen ikke vet om aper ...

Med tekst på rim gjendiktet av Arne Ruste. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Apeungen har mistet mammaen sin. Sommerfuglen prøver å hjelpe, men det er ikke så vellykket. Det er nemlig en viktig ting sommerfuglen ikke vet om aper ...

Med tekst på rim gjendiktet av Arne Ruste. Fra 0-4 år.

Medlemsvurdering:
Den lille apen finner ikke igjen mamma. Det engasjerer og setter følelser i sving hos de minste! Men det blir ikke alt for skummelt, og det går bra til slutt. Teksten på rim er godt oversatt fra engelsk (vi har den også på engelsk hjemme), og tegningene er fine.

Eva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788253026671
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
Monkey puzzle
Format
28 x 22 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

E
Eva – 21.10.2016

– Den lille apen finner ikke igjen mamma. Det engasjerer og setter følelser i sving hos de minste! Men det blir ikke alt for skummelt, og det går bra til slutt. Teksten på rim er godt oversatt fra engelsk (vi har den også på engelsk hjemme), og tegningene er fine.

L
Line S – 10.05.2016

– Barna elsker denne, og det gjør jeg også. Fine rim og fin historie

B
Bella – 17.01.2009

– Jeg syns denne boken er veldig morsom, lærerik og underholdende. Den lille apen har mistet mammaen sin, og prøver å forklare den behjelpelige sommerfuglen hvordan hun ser ut. Som på små barnsvis, har han bildet av henne i hodet, men forklarer bare stykkevis. På mange måter handler boken om kommunikasjon. Apekatten forklarer, og sommerfuglen tolker det som blir sagt ut fra sin erfaring. Sommerfuglens barn ser ikke ut som henne, så at den lille apen ligner på sin mor, er en overraskelse for henne. Boken er på rim, og den er veldig humoristisk. Boken er fin for små barn fordi man kan lære mange begreper, egenskaper og utseendemessige trekk. En flott bok.

L
Lille søss – 25.10.2008

– Denne boken handler om den vesle, uskyldige lille apen som har klart å miste sin mor. Den lille apen setter ut på en lang reise for å finne moren sin, noe som ikke er så lett siden han møter på mange forskjellige dyr som ligner på hans mor. Mens han leter etter sin mor gjør han mye ugang uten vilje. Dermed får han hjelp av en liten blå sommerfugl. Dette for at den lille apen skal klare å finne frem til sin mor igjen. Dette er en underholdende bok som min kusine alltid liker å høre før hun skal legge seg. Denne boken anbefaler jeg til de aller minste barna. Anbefales!

J
Juliane – 18.04.2005

– Dette er en søt og litt forvilet historie om apekatten som har mistet mammaen sin, og hvordan en sommerfugl prøver å hjelpe men stadig vekk misforstår apekattens beskrivelser av hvordan mammaen ser ut.
Illustrasjonene er flotte og fargerike, og dekker alltid hele dobbeltsiden. Tegningene inneholder også små artige detaljer, for eksempel et tusenbein som går igjen på flere av sidene.
Første gang jeg leste boken syntes jeg teksten var litt haltende enkelte steder (det er selvfølgelig veldig vanskelig å oversette en tekst med rim og rytme), men etterhvert har jeg blitt mer og mer glad i boken likevel. Men slutten skuffer meg litt, både selve historien og den oversatte teksten. Likevel: anbefales!

k
kn – 12.12.2004

– Boka handlar om ein liten ape som er lei seg fordi han har mista mammaen sin, men heldigvis kjem ein sommarfugl støttande til. Ho vil gjerne hjelpe del lisje apen med å finne mora, og det heile vert ganske komisk. Sommarfuglen veit no ikkje korleis mora ser ut. Ho veit ikkje at apebarn liknar på foreldra sine, for sommerfuglens barn ser heilt annaleis ut enn mora si. Språket i boka er lett og flyt godt på rim. Noke ungar synest er veldig fengande og morosamt. Illustrasjonane i boka har fine fargar som også er slikt som born likar. Illustrasjonane står også godt til teksta.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Apestreker:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
254,- 279,-
 

Fugl

Lisa Aisato
Innbundet 
272,- 299,-

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Power up!

Christopher Robin Omdahl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv