Meny
 
Gruffalo ; Lille Gruffalo

Gruffalo ; Lille Gruffalo

; Axel Scheffler (Illustratør) ; Arne Ruste (Oversetter)

Nå får du klassikerne Gruffalo og Lille Gruffalo i en solid og fin gaveboks. Disse bøkene kan leses hundrevis av ganger, både av barn og voksne.

Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Vakker praktutgave! 

Nå får du klassikerne ‘Gruffalo’ og ‘Lille Gruffalo’ i en solid og fin gaveboks. Disse bøkene kan leses hundrevis av ganger, både av barn og voksne.

I ‘Gruffalo’ blir du med inn i skogen og ser hva som skjer når den snartenkte musa møter en sulten gruffalo ... 

I ‘Lille Gruffalo’ forteller Pappa Gruffalo historien om Store Stygge Mus som holder til i skogen. Men Lille Gruffalo stoler ikke helt på historien, og en kveld lurer hun seg ut i snøværet for å finne ut om det pappa forteller, er sant. I skogen treffer hun både rev og ugle. De kjenner til musa, men den er ingen steder å se. Men Lille Gruffalo gir seg ikke – kanskje hun treffer musa til slutt …?

Glitrende moderne klassikere
Alle barn fortjener å få ta del i disse fabulerende, humoristiske og akkurat passe spennende bøkene. Det er tusen gode grunner til at Gruffalo tok verden med storm, og at disse bøkene fremdeles er en kjempefavoritt i barnehager og barnerom verden over. La barnet ta del i undringen over hva det mystiske dyret kan været, og le sammen på slutten når det viser seg hvem som egentlig er den skumleste i skogen.

Begge bøkene går på lekent rim, som bidrar til å utvikle barnas språkglede og språkutvikling. Bøkene er gjendiktet på fremragende vis av lyriker Arne Ruste.

 

Fakta