Min side Kundeservice Bli medlem

Lille Gruffalo

I Lille Gruffalo er det vinter og mørkt i skogen. Gruffalo forteller barnet sitt om den store, stygge musa som bor der inne. Men Lille Gruffalo er nysgjerrig, hun, og vil selv finne ut om denne musa er så skummel som pappaen sier. Les mer

79,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I Lille Gruffalo er det vinter og mørkt i skogen. Gruffalo forteller barnet sitt om den store, stygge musa som bor der inne. Men Lille Gruffalo er nysgjerrig, hun, og vil selv finne ut om denne musa er så skummel som pappaen sier.

Historien er fortalt med musikk og effekter, samt en sang: Lille Gruffalo-sangen. Forteller er Trond Brænne og det er Marianne Krogness som synger. Geir Børresen og Unn Vibeke Hol er skuespillere.

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282185653
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The Gruffalo.s Child
Serie
Gruffalo

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

R
Rag – 25.10.2017

– God bok

A
Anonym – 26.01.2016

– Morsom, spennende med artige rim. Akkurat slik som den første boka. Anbefales!

B
Bella – 17.01.2009

– For å få fullt utbytte av boken, og for å forstå hvorfor Gruffalo er så redd for den Store Stygge Musa, burde man ha lest boken "Gruffalo" først. Gruffalo har nemlig møtt skogmusa før, og nå advarer han datteren sin mot å gå inn i skogen. Men lille Gruffalo er ulydig, og nysgjerrig som hun er, sniker hun seg inn i skogen likevel. Hun møter mange, men ingen ligner på den Store Stygge Musa som faren fortalte om. Til slutt møter hun musa, og blir vettskremt! Boken er på rim, og har store, gode illustrasjoner. Første gangen jeg leste den syns jeg ikke den var like god som den første, men etter å ha fordøyd den litt, liker jeg den bedre.

L
Leser – 17.02.2007

– Dette er en bok som er veldig morsom for oss voksne. Det er klart hele veien at den lille gruffaloen er skremt av myten om en stor stygg mus som ikke eksisterer. Møtet hans i skogen med en bitteliten mus og hvordan den i hans øyne blir et stort monster, er svært fornøyelig å se. Vi voksne kan tenke litt filosofisk om angst og hvor mye av det farlige i verden som er produkt av våre egne tanker. For sønnen min på fem år var denne boken for nifs. Han snudde seg vekk under lesingen og ba meg sjekke om det gikk bra til slutt. Så ikke noe for sarte sjeler!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lille Gruffalo:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv