Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Firkant-jakt

Bli med på firkant-jakt! Dette er geometri for de minste: En verden av former, farger og lyder, med små oppgaver og mange spennende detaljer.

Barna vil kjenne igjen firkanter i hverdagen, som et leketog med vogner, noen byggeklosser og et vindu, og kan løse enkle oppgaver på hvert oppslag: Hva skjer når leketoget kjører inn i tårnet av klosser? Hvem kommer med bussen? Hvert oppslag presenterer både farger og lyder. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bli med på firkant-jakt! Dette er geometri for de minste: En verden av former, farger og lyder, med små oppgaver og mange spennende detaljer.

Barna vil kjenne igjen firkanter i hverdagen, som et leketog med vogner, noen byggeklosser og et vindu, og kan løse enkle oppgaver på hvert oppslag: Hva skjer når leketoget kjører inn i tårnet av klosser? Hvem kommer med bussen? Hvert oppslag presenterer både farger og lyder.

Serien er tilpasset de aller minste barna. Enkle, fargerike tegninger og et tydelig pedagogisk innhold hjelper barna å lære seg ulike geometriske former, samt en rekke farger og lyder. Firkant-jakt og Sirkel-jakt er små, delikate bildebøker som vil bli elsket av de aller minste. Og foreldrene deres.

I 2016 utgis Trekant-jakt og Strek-jakt.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283150377
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Take a square
Format
20 x 20 cm
Nr
8076006
Serie
Jakt

Medlemmers vurdering

V
Viktoria – 31.03.2020

– Helt ok. Litt kjedelig

Oppdag mer

Bøker som ligner på Firkant-jakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Og

Veronica Salinas
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv