Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Sirkel-jakt

Bli med på sirkel-jakt! Dette er geometri for de minste: En verden av former, farger og lyder, med små oppgaver og mange spennende detaljer.

Barna vil kjenne igjen sirkler i hverdagen, som en ball, en urskive, et trafikklys og et stopp-skilt, og får løse enkle oppgaver. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bli med på sirkel-jakt! Dette er geometri for de minste: En verden av former, farger og lyder, med små oppgaver og mange spennende detaljer.

Barna vil kjenne igjen sirkler i hverdagen, som en ball, en urskive, et trafikklys og et stopp-skilt, og får løse enkle oppgaver. Hvert oppslag presenterer farger og lyder: Ballen sier bump, bump når den spretter, vekkerklokka sier ring - og hva sier vroom når den kjører på grønt lys?

Serien er tilpasset de aller minste barna. Enkle, fargerike tegninger og et tydelig pedagogisk innhold hjelper barna å lære seg ulike geometriske former, samt en rekke farger og lyder. Firkant-jakt og Sirkel-jakt er små, delikate bildebøker som vil bli elsket av de aller minste. Og foreldrene deres.

I 2016 utgis Trekant-jakt og Strek-jakt.

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283150360
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Take a circle
Format
20 x 20 cm
Nr
8076499
Serie
Jakt

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sirkel-jakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Og

Veronica Salinas
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv