Meny

Klokkeboka mi

; Tore J. Kalhovd (Illustratør)

Klokkeboka er en fin introduksjon for barn som skal lære klokka. I boka kan barnet lære om hele timer, halve timer, kvarter på og kvarter over og minutter. Det er også en innføring i digitale klokker. Digitale klokker møter barna mange steder i hverdagen. Les mer
Vår pris
84,-
Spar
8,-

Veil. pris: 92,-  (Andre trykkede produkter)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Andre trykkede produkter
Legg i Legg i ønskeliste
Andre trykkede produkter
Legg i Legg i ønskeliste
Vår pris: 84,-
Spar: 8,-

Veil. pris: 92,-  (Andre trykkede produkter)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Om boka

Klokkeboka er en fin introduksjon for barn som skal lære klokka. I boka kan barnet lære om hele timer, halve timer, kvarter på og kvarter over og minutter. Det er også en innføring i digitale klokker. Digitale klokker møter barna mange steder i hverdagen. Repetisjon gjør at barna gjenkjenner oppgavene og får økt opplevelse av mestring. Boka er utviklet i samarbeid med barn i alderen 7-11 år. De har kommet med innspill til hvilke oppgaver som bør være med. Boka er illustrert for å gjøre oppgavene mer tilgjengelige, både for de som kan lese og de som er i ferd med å knekke lesekoden. Illustrasjonene er enkle og fargerike og viser gjenstander som er en naturlig del av barnets hverdag. I tillegg har boka en egen klokke som barnet kan bruke for å løse oppgavene.
Avhengig av alder, leseferdigheter og kunnskap om klokka og tid, vil barnet i varierende grad kunne løse oppgavene på egen hånd. Uavhengig av dette vil samtale rundt oppgaver og løsninger ofte hjelpe barnet med å sette oppgavene i en større sammenheng. Samtale rundt løsninger og evnen til å vurdere om svaret er korrekt, er blant målene i læreplanen for grunnskolen. Passer for barn fra 6-9 år.

Fakta