Min side Kundeservice Bli medlem

Minsten nusser

Minsten er supre småbarnsbøker med små overraskelser og morsomme påfunn. Illustratør Mervi Lindman er en mester på å formidle humor og sterke følelser i sine illustrasjoner. Illustrasjonene er fylt av morsom mimikk og drastiske situasjoner - alt for å få barn og foreldre til å peke på og prate om det de leser. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Minsten er supre småbarnsbøker med små overraskelser og morsomme påfunn. Illustratør Mervi Lindman er en mester på å formidle humor og sterke følelser i sine illustrasjoner. Illustrasjonene er fylt av morsom mimikk og drastiske situasjoner - alt for å få barn og foreldre til å peke på og prate om det de leser. Titt, lek og le sammen!

Tenk så mye og så mange man kan nusse på! Minsten vil nusse alle ting i dag: Mamma, pappa, storesøster, katten, marken .. Nei, forresten, IKKE marken. Men hunden, speilet, kosedyr og - deg! Se, les og le sammen med utrolige herlige Minsten som får både store og små til å trekke på smilebåndet. En humoristisk perle med sparsom tekst og uttrykksfulle illustrasjoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
28
ISBN
9788202577018
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Bebbe pussar
Format
18 x 18 cm
Serie
Minsten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Minsten nusser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
254,- 279,-

Logg inn

Handlekurv