Meny

Kjelke Snowbob

Onefoot

Nyhet – superkul, norskdesignet kjelke! Les mer
Vår pris
1199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 60 bonuskroner!

Vår pris: 1199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 60 bonuskroner!

Mer om produktet

Glem alt du trodde du visste om aking – Snowbob setter en ny standard for alt som handler om fart, lek og kontroll i akebakken. Med Snowbob bruker du vekten og balansen din for å kontrollere både retning og fart. Istedenfor å styre med ratt eller bremser, har du med Snowbob aktiv, direkte og intuitiv kontroll.

De to brede skiene som står på snøen beveger seg uavhengig av hverandre og gir deg et mykt, fint skjær og full kontroll når du flytter kroppsvekten fra side til side. Vi kaller løsningen TURNFLEX™ weight shift steering. Å følge svingene med kroppen gir ikke bare bedre kontroll – det er også minst dobbelt så gøy.

Snowbob er laget av robuste materialer som tåler en trøkk. Skiene er støpt i en teknisk plast som tåler lave temperaturer og har perfekt finish for best fart. Rammen er laget av solide, lakkerte stålrør og sitteflaten er et fleksibel og behagelig tekstil, som er spent over rammen. Konstruksjonen og designet er kompakt og praktisk – like lett å ta med i bilen på vinterferien, som til nærmeste bakke i nabolaget.

Bli med på den neste ake-revolusjonen – Snowbob venter på deg!

Testvinner hos TV2 hjelper deg januar 2019.

Passer for barn fra 6 år og oppover.

Mål: 92,5 x 38,6 x 16 cm

Oeko-Tex-sertifikat_Organic

Fakta

Video 1

Video 2