Meny

Krus Mummi 0,3l Ninni

Arabia

Ninni, en av de mest etterspurte karakterene fra Janssons historier, får nå sin egen kopp! Les mer
Vår pris
199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Mer om produktet

«Det usynlige barnet» fra 1962 handler om jenta Ninni, som kommer inn i den varme Mummifamilien etter å ha blitt dårlig behandlet. Hun har blitt usynlig, og tør ikke snakke, leke eller le. Mummifamilie gir henne kjærlighet og omsorg, og litt etter litt blir hun synlig igjen. Omtenksomme Mummitrollet leker med og oppmuntrer henne, og når hun ler så hele bryggen rister, blir også ansiktet hennes synlig. «Det usynlige barnet» er en historie om hvor viktig det er å se, og bli sett.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Den sjarmerende dekoren på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen med Ninni rommer 0,3 liter og kommer i en nydelig rosafarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

For hvert krus med Ninni som selges i 2019, doneres kr 10,- til Redd Barnas lokale organisasjoner. Redd Barna i Norge jobber aktivt for barns rettigheter, og lokalt har de etablert budskapet Ingen utenfor, som omfatter arbeid i skolene for vennskap, trivsel, inkludering, og forebygging av mobbing.

 

Fakta