Min side Kundeservice Bli medlem

Krus Mummi 0,3l Sov godt

Finnes i disse variantene:

279,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Mummipappa tar med seg familien for å bo på en øy med et fyrtårn. Familien, som er sliten etter turen, ankommer øya i mørket og den første natten sover de i et telt, som Mummipappa har slått opp på stranden. Mummipappa er våken hele natten for å passe på familien, med kun en stormlykt og havet som selskap.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen rommer 0,3 liter og har illustrasjoner i svart og oransje, i samme stil som Tro mot opprinnelsen. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur. Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

Nr: 8161623

Medlemmers vurdering

M
Mona – 13.12.2022

– Mumikopp

I
Ine Aronsen – 09.12.2021

– Er stor-samler av Mumikopper. Er alltid meget fornøyd med alle koppene som er bestilt fra Bokklubben . Hilsen superfornøyd kunde

Flere produkter fra Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv