Min side Kundeservice Bli medlem

Barn, vold og traumer

møter med unge i utsatte livssituasjoner

Denne boken handler om barn og ungdom som har ulike erfaringer med vold og traumer, og hvordan de blir møtt av profesjonelle hjelpere.
Gjennom fagtekster fra 18 forskere ved Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) kommer leseren tett på barn og unge som har det vanskelig, enten fordi de har opplevd en dramatisk hendelse, eller fordi de blir utsatt for vold i oppveksten. Les mer

559,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne boken handler om barn og ungdom som har ulike erfaringer med vold og traumer, og hvordan de blir møtt av profesjonelle hjelpere.
Gjennom fagtekster fra 18 forskere ved Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) kommer leseren tett på barn og unge som har det vanskelig, enten fordi de har opplevd en dramatisk hendelse, eller fordi de blir utsatt for vold i oppveksten.

Tekstene gir forslag til hvordan det kan legges til rette for disse barna når vi møter dem på arenaer som skolen, sykehus, rettsapparat, krisesenter, barnevern eller i flyktningmottak. Dette er nødvendig kunnskap for å forstå, og dermed kunne iverksette, målrettede forebyggende og behandlende tiltak på flere arenaer. Med denne boken ønsker forfatterne å bidra med forskningsbasert flerfaglig kunnskap som gjør at barn og unge som er utsatt for vold og overgrep, eller som har opplevd skremmende, livstruende hendelser får best mulig hjelp og blir tatt best mulig vare på.

«Her presenteres rykende fersk forskning og flere av forskningsprosjektene i boken har et internasjonalt høyt vitenskapelig nivå. Forfatterne evner gjennom denne boken å gjøre dette på en leservennlig og lettfattelig måte.»
Ann-Kristin Johansen, Høgskolen i Østfold.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
308
ISBN
9788215026411
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Barn, vold og traumer
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barn, vold og traumer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv