Min side Kundeservice Bli medlem

Håndbok i tidsavgrenset intersubjektiv barneterapi (TIB)

kunnskapsgrunnlag, behandlingsprinsipper og eksempler

Målet i tidsavgrenset intersubjektiv barneterapi (TIB) er å hjelpe barn og foreldre til å gjenopprette grunnleggende utviklingsprosesser, slik som emosjonsregulering. I denne håndboken beskriver forfatterne hvordan vi kan tilrettelegge for terapiprosesser med det enkelte barn og dets foreldre på en slik måte at de får hjelp til økt intersubjektiv relatering, noe som etter hvert vil bidra til bedre utviklingsspor og bedre emosjonsregulering. Les mer

379,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Målet i tidsavgrenset intersubjektiv barneterapi (TIB) er å hjelpe barn og foreldre til å gjenopprette grunnleggende utviklingsprosesser, slik som emosjonsregulering. I denne håndboken beskriver forfatterne hvordan vi kan tilrettelegge for terapiprosesser med det enkelte barn og dets foreldre på en slik måte at de får hjelp til økt intersubjektiv relatering, noe som etter hvert vil bidra til bedre utviklingsspor og bedre emosjonsregulering.

En terapiprosess skal representere et avgrenset innslag i barn og unges liv. I boken ivaretas dette ved at tidsavgrensning, formulering av terapifokus og parallelt foreldrearbeid vektlegges. TIB tilpasses den enkelte families behov og ressurser. En viktig forutsetning er at barnet er i stand til å dele felles oppmerksomhet om behandlingsfokus, og at foreldrene involveres og støtter opp om behandlingen.

I TIB understrekes betydningen av å gi barn sitt eget rom, der nye relasjonelle erfaringer bidrar til økt forståelse og utvikling.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
137
ISBN
9788245015058
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Håndbok i tidsavgrenset intersubjektiv barneterapi (TIB)
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok i tidsavgrenset intersubjektiv barneterapi (TIB):

Babytegn

Megan Matovich-Noddeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv