Meny

Den store lille boka om Barbapapa

; Talus Taylor ; Emma Th. Hansen (Oversetter)

Barbaene er gode og hjelpsomme og de kan forvandle seg til hva de vil. Da kan mye rart skje!

Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Om boka

  • Fantastiske tegninger
  • Nostalgi og sjarm
  • Lærer barna kreativitet og samarbeid
Barbapapa er god og hjelpsom, og siden han kan forandre form etter omgivelsene, kan han lett løse de vanskeligste problemer. Han kan gjøre seg om til
en fallskjerm, et svømmebasseng eller et lommetørkle, og han er en figur alle barn blir glade i.

4 bøker i én
Den store lille boka om Barbapapa inneholder fire klassiske barbahistorier. I den første historien drar barbaene for å besøke lille nyfødte Alice. Hun ligger i en gjennomsiktig seng så mammaen hennes kan se henne, og hun er så søt. Men mammaen bekymrer seg, for hvem kan passe Alice mens mamma jobber? Barbaene tar selvfølgelig saken! De skaper seg om til vugge, badebalje, stellebord og lekegrind, alle baby Alices behov dekkes av barbafamilien. Boka inneholder også historiene Barbapapa på picnic, Bondegården og Fødselsdagen.

Best sammen
Takket være evnen til å endre form og tenke nytt, takler barbafamilien de vanskeligste situasjoner - alltid på en varsom og sympatisk måte. En grunnleggende respekt for at alle er forskjellige og likevel verdifulle gjennomsyrer bøkene om Barbapapa. Det er en god holdning å formidle videre til de små.

"Det jeg liker ved disse barbaene, er antakelig det samme som barn liker ved dem: Nemlig at figurene kan forandre seg og bli til alt mulig. Barn står ved begynnelsen av livet, foran et hav av muligheter. Hva skal du bli når du blir stor? Brannmann, doktor, løvetemmer? Tenk da å kunne bli akkurat det eller den du har lyst til å være. Og fordi barn har så stor sans for tull og tøys og nonsens: Du kan til og med bli en stol eller en dampveivals eller et lommetørkle, om du vil! - Poenget er rett og slett å vise at alt kan være mulig, bare man er villig til å forandre seg og prøve noe nytt. Og at verden er full av gode ideer og lure løsninger. Og kan man formidle slike holdninger, så er vel ikke det så verst?" Tor Åge Bringsværd til Dagbladet Søndag.

Fakta