Meny
 

Den store Lillesøsterboka

; Kari Grossmann (Illustratør)

Bøkene om Lillesøster tar norske barns hverdag på kornet.
I denne flotte utgaven får du de fem beste bøkene i serien. Les mer
Vår pris
199,-
Spar
100,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 199,-
Spar: 100,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Bli kjent med Lillesøster! Lillesøster er en liten personlighet akkurat slik som andre to-treåringer er, og nettopp derfor blir bøkene så populære hos de små tilhørerne. Det er viktig å kunne kjenne seg igjen i hverdagen, og også i de litt forbudte følelsene.

Lillesøster spiser frokost
Noen ganger er Lillesøster sint og sur helt fra hun står opp, og vil slett ikke spise frokost. Nettopp denne dagen er en slik sint på alt og alle dag, en riktig vil-ikke-morgen. Heldigvis ender det med fred og fordragelighet til slutt.

Lillesøster skal tisse
Pappa overtaler Lillesøster til å ha bleie på når hun skal være ute og leke. Men Lillesøster har bestemt seg for å vise at hun er stor nok til å gå på do, så når hun kjenner at hun må, tar hun av seg bleia og iler inn. Hun løper rett til badet, men det er opptatt! Av pappa ! Som ikke forstår hvor mye det haster. Så hva skal Lillesøster gjøre da?

Lillesøster i butikken
Å være med og handle kan være en hyggelig opplevelse, men det kan også utarte til et lite mareritt for både voksne og barn. Slik også for Lillesøster og pappa. Det går bra helt til Lillesøster finner ut at hun trenger å handle litt godterier på egenhånd. For det står jo så fint plassert i barnehøyde, det er bare å forsyne seg!

Lillesøster på legevakten
Lillesøster koser seg på skøyter med pappa. Men når de skal hjem hopper Lillesøster ned fra de høye brøytekantene, og det er da uhellet er ute. Det plutselig å måtte på legevakten kan skje de fl este barn. Det kan være trygt å ha lest en bok om hva som skjer der, hvordan det ser ut å ta røntgen, hvordan man legger gips og til og med får sprøyte. En nyttig bok for alle småbarn og foreldrene deres.

Lillesøster har bursdag
Lillesøster har bursdag, og det blir feiret på mange vis, helt fra morgenens brett på senga, via familiebesøk, presanger og bursdagsfest.

Gjenkjennelig og muntert fra Kari Grossmann, Norges mest populære illustratør, som lar de minste leserne treffe igjen den samme hovedpersonen fra bok til bok, akkurat som de elsker. Kari Grossmann er en av Norges mest solgte barnebokforfattere, og har skapt moderne klassikere som stadig trykkes i nye opplag. Bøkene om Lillesøster har slått an hos den yngre garde, spesielt barn i barnehagealder.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: upag
ISBN: 9788252570762
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 0-3 Barn 3-6
Nr: 9005625
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger