Meny

Historien om alt

; Corina Fletcher (Illustratør) ; Elisabeth Bjørnson (Oversetter) ; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Vet du hva "The Big Bang" var? I Historien om alt lærer du om universets utvikling på en enkel og underholdende måte. Morsom faktabok om universets utvikling. Les mer
Vår pris
49,-
Spar
150,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Vår pris: 49,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Om boka

Fra "The Big Bang", til stjerner, planeter, celler og amøber til utryddingen av dinosauren og det moderne mennesket på 24 sider!

Historien om alt er en aktiv høytlesningsbok for små og store vitebegjærlige humorister. Prisvinnende Neil Layton er både forfatter og illustratør, og hans unike illustrasjoner, enkle tekst og brett-ut-konstruksjoner gjør et vanskelig emne tilgjengelig for både barn og voksne.

Små mennesker, store spørsmål
"En gang for lenge siden var det ingenting. Ikke rom, ikke tid, ingen planeter, ingen mennesker, ikke jeg, ikke du, ingenting." Slik begynner Historien om alt.

Spesialeffekter
Boka har tjukke, gode sider, fulle av overraskelser og effekter. Brett ut siden så åpenbarer "Big Bang" seg i et kjempesmell. Snurr på hjulet så løper dinosauren, vipp på klaffen så beveger steinaldermennesket klubben sin. Bak en av de siste klaffene sitter det moderne mennesket. Denne boka forklarer lekende lett om universets utvikling og menneskets tilblivelse på en særdeles original måte. Læring blir ikke morsommere og enklere enn dette!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta