Meny

How to be ungdom

; Bjørn Brochmann (Illustratør)

Alt du lurer på i ny, frisk bok fra Stian Barsnes Simonsen Les mer
Vår pris
205,-

(Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 205,-

(Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Om boka

Ungdomstida, kroppen forandrer seg, nye følelser oppstår og man ser ikke verden helt som før. Men alt er ikke like enkelt å snakke om. How to be Ungdom forteller deg alt du vil vite, men kanskje ikke tør spørre om!

Hvorfor blir man forelsket i noen? Hvordan blir man kjærester? Om du tror det bare finnes en type kjærlighet må du tro om igjen!

Det finnes mange, men få er like sterke og intense som de tidlige forelskelsene i ungdomstida. De kan virkelig ta kontroll over deg. Stian gir deg tips til hvordan du kan gjøre noe med det. For det finnes triks du kan bruke for å få den andre til å bli interessert.

Boka innholder romantiske oppskrifter for en uforglemmelig kveld, gode gaveideer og det uunngåelige: Når vet man at man er klar til å ha sex? Det viktigste er å ta ansvar og respektere hverandre: "Det som er viktig er at man føler seg helt klar. At det kun er ditt eget valg og ingen presser deg."

Åpent og direkte
Stian tar opp temaer som er viktig for ungdom, på en direkte og ærlig måte. Han er ikke redd for å bruke seg selv som eksempel.

Stilen er frisk på unge menneskers vis og boka henvender seg like mye til 16-åringen som til de yngre.

How to be Ungdom er en bok å vokse med, å ha lenge. I begynnelsen av puberteten er det kanskje er mest interessant å høre hva gutter syns om jenter og omvendt, så litt om kroppshygiene og så til slutt kjærester og sex. Slik sett passer boka både i starten av puberteten og etter noen år når nye problemstillinger oppstår.

Teksten er gjennomgått og godkjent av både lege og psykolog. <7p>

Stian Barsnes Simonsen
How to be UNGDOM
Forlag: Aschehoug

Fakta