Meny
 

Karsten og Petra leker teater

; Anne G. Holt (Illustratør)

Teater er så gøy! Karsten og Petra har vært på teater, og når de kommer tilbake til barnehagen, vil alle spille skuespill - nesten alle vil ha de samme rollene. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Karsten og Petra leker teater

Teater er så gøy! Karsten og Petra har vært på teater, og når de kommer tilbake til barnehagen vil alle spille skuespill – nesten alle vil ha de samme rollene …

Karsten og Petra leker teater er en ny, flott og stor bok om Karsten og Petra. Denne morsomme fortellingen gir kunnskap om teater, og inspirasjon til hvordan barna kan lage sine egne teaterforestillinger.

Hvem bestemmer på teateret?

I et ordentlig teater kan ikke alle bestemme hvilke roller de vil spille – noen må jo spille de små rollene også. Randi forklarer hva som foregår på et teater for barna: Hva gjør alle de som jobber der? Hvordan blir det bestemt hvem som får hvilke roller? En som skriver skuespill kaller vi dramatiker, men den som forteller skuespillerne hva de skal gjøre kalles instruktør.

All slags teater

Karsten og Petra synes det er så spennende med teaterat de fortsetter leken når de kommer hjem til Karsten. De lager en ny vri på historier de kjenner, kler seg ut og finner ulike ting de kan benytte på scenen. De prøver også skyggeteater og dukketeater. Før dagen er over er både storesøster Siri, mammaen og pappaen til Karsten, morfaren til Petra og til og med Bassa med og spiller teater. 
 
Karsten og Petra leker teater er en blanding av fortelling og fakta. I små faktabokser kan vi blant annet lære om forskjellen på teater og opera, hva en scenograf er og hva suffløren gjør.  Karsten og Petra-universet er trygt og kjent, og elsket av alle landets barnehagebarn.

Fakta