Meny

Nifse Nella og nattskolen

; Fredrik Skavlan (Illustratør)

Følg spøkelset Nifse Nella på en fantasifull og filosofisk reise! Unni Lindell har skrevet en ny, flott barnebokserie for barn i alle aldere. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
150,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Nifse Nella bor på Stofflageret i den store Syfabrikken, sammen med mange andre spøkelser. Hele dagen ligger de pent sammenbrettet i bunker på øverste hylle og venter på at Fabrikkeieren og den onde sekretæren hans, fru Vampe, skal gå hjem slik at de kan ta natten i bruk.

Nifs og nitrist
Nella er et tøft, frekt og freidig lite spøkelse, og hun havner stadig i knipe fordi hun ikke oppfører seg sømmelig. Moren hennes ble ved et uhell sydd om til en kåpe, og ingen vet hvor hun er blitt av. Nella savner henne veldig. Onkelen og tanten prøver å elske henne like høyt som sine egne barn, Flinke Fiola og Ekle Enox, men de greier det ikke helt. Og Nella skjønner dem egentlig godt.

"En fulltreffer av en barnebok" VG

Nattskolen
Nella og Fiola går på "Sofia Skremmevettis Nattskole For Yngre Uskolerte Spøkelser". Nella henger i skammekroken, og Fiola er flink. Så en natt skjer katastrofen; i raseri slenger Nella Fiola på gulvet rett foran fru Vampe, som tar henne med inn på fabrikken for å sy veske av henne! Nella må finne henne igjen, og en spennende redningsaksjon setter i gang. Fiola har blitt sendt til Paris, og i jakten på henne møter Nella blant annet Victor Hugo, Frédéric Chopin og Edith Piaf, samt Gobelinspøkelser - de skumleste spøkelsene som finnes.

"Nifse Nella er en liten heltinne, som ikke lar seg styre.
Helt i Pippi Langstrømpes ånd"

Expressen (Sverige)

Ny serie
Nifse Nella er en vakker og skummel bokserie jobbet frem over lang tid av to av Norges mest kjente kulturpersonligheter, Unni Lindell og Fredrik Skavlan. Dette er første bind i en serie på ti bøker, om livet, døden, litteraturen, musikken, dansen og filosofien, pakket inn i et spøkelsesunivers.

Ny serie
Nifse Nella er en vakker og skummel bokserie jobbet frem over lang tid av to av Norges mest kjente kulturpersonligheter, Unni Lindell og Fredrik Skavlan. Dette er første bind i en serie på ti bøker, om livet, døden, litteraturen, musikken, dansen og filosofien, pakket inn i et spøkelsesunivers. Unni Lindell er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er mest kjent for kriminalromanene sine, men har også utgitt barne- og ungdomsbøker, lyrikk og noveller. Hun har fått flere høythengende priser og har også jobbet som journalist. Fredrik Skavlan er tegner og journalist. Han ble for alvor kjent for det norske folk som programleder for "Først og sist" på NRK. Han tegner for tiden ukentlig for Dagbladets Magasinet.

Les intervju med forfatter Unni Lindell

Fakta