Meny

Reven og grisungen

; Per Dybvig (Illustratør)

Et samlet kritikerkorps, Kulturdepartementet og barnefamilier er enige: bøkene om Reven og Grisungen er noe av det beste som er skrevet på lenge.

Les intervju med forfatteren Bjørn Rørvik

Les mer
Vår pris
69,-
Spar
180,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Vår pris: 69,-
Spar: 180,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Om boka

Trippel lykke når tre av historiene om Reven og Grisungen samlet i én bok. Her får du Rebusløpet, Konglesugeren og Kumatpakkene i en samleutgave til stor glede for nye og allerde svorne fans.

Rebusløpet:
Reven og Grisungen får lov til å være med på dåsemiklenes rebusløp. Oppgaven med harelort og konfekt går fint, men den fjerde posten er vanskelig. De skal skrive opp dyr og sjeldne dyr de ser i skogen, men ikke et sjeldent dyr er å se. Det blir ikke lett å vinne.

"En bildebok som fungerer usedvanlig godt"
Anne Kristin Lande, Boktilsynet, NRK P2

Konglesugeren
Reven gjør rent i hiet og strever med et skittent teppe. Grisungen hjelper til med å riste, men teppet blir bare mer og mer skittent. Da får de vite at fjompenissen Papp har skaffet seg en kraftig konglesuger. "Kan den brukes til tepper?" spør Reven. "Den kan brukes til alt!" sier Fjompenissen. Men Papp vil ikke låne bort konglesugeren, og Reven og Grisungen må finne fram sine beste triks for å få tak i vidundermaskinen.

Kumatpakkene
Reven og Grisungen hjelper Kua med vintermaten. De drar plast rundt digre baller med gras og teiper igjen. Når de er ferdige ligger matpakkene som store, hvite egg på jordet. Men plutselig blir kumatpakkene borte. Kua er fortvilet. Hvem har tatt dem? Kan det være andre kuer som har vært på slang? Eller er det rom-monstere? Reven og Grisungen prøver så godt de kan å løse mysteriet.

Par i suksess
Få er mer oppfinnsomme og sprelske enn radar-paret Rørvik/Dybvig. Bøkene om Reven og Grisungen er blottet for moral og oppbyggelighet, men bobler over av absurd og surrealistisk humor, og er en ren gave både til barn og voksne.

Les intervju med forfatteren Bjørn Rørvik

 

Fakta