Meny

Superkokkene

Christian Mona (Illustratør) ; Leif Henning Broch Johnsen (Illustratør) ; Geir Dokken (Illustratør)

Superenkle og supergode oppskrifter! Sett i gang! Når dere er ferdige kan dere stolt rope: Vi er verdens beste superkokker! Les mer
Vår pris
50,-
Spar
199,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Vår pris: 50,-
Spar: 199,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Om boka

  • Kreative og sunne oppskrifter
  • Herlig lesetrening som gir velsmakende resultater
  • Lær å mestre gjennom praktisk øvelse
Bli en Superkokk du også! Her har du alle superkokkoppskriftene, og de er superenkle og supergode. Dette er mat alle barn liker og som til og med de minste barna kan lage. Det er rett og slett barnas egne drømmeoppskrifter.

Bli hele familiens superkokk
Hva med å diske opp med grønne pannekaker til middag? Og muffins med hemmelige meldinger til dessert? Har du bare lyst på noe snacks kan du for eksempel lage popcorn eller en smoothie? Når man lager mat er det mye å holde orden på samtidig, men også dette hjelper boka deg med. Du får beskjed om alt du trenger for å lage maten så du kan fi nne det fram på forhånd. Så gjelder det bare å huske å rydde det bort etterpå ... Gjett om de voksne kommer til å bli glade for å få maten servert!

Enkelt og godt
De fleste oppskriftene er illustrert med fotografi er som viser trinn for trinn hvordan maten skal lages. Da er det ingen sak! Ta med deg vennene dine og sett i gang. Når dere er ferdige kan dere stolt rope: Vi er verdens beste superkokker!

Fakta