Meny
 

Tenkeboka

; Åshild Irgens (Illustratør)

En koselig hverdagsbok som innbyr til fine samtaler.

Vilde og Simon er venner. Men hva vil det egentlig si å være venner? Vilde liker av og til å være alene. Er det det samme som å være ensom? Simon treffer andre barn når han er i Syden med mamma. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Birte Svatun har skrevet en hverdagsfilosofisk og nær bok om ting barn undrer seg over og gjerne vil snakke om. Åshild Irgens humoristiske illustrasjoner gjør boka morsom for både små og store.


Korte tematiske historier
Små historier, som kan leses på sengekanten, gir en fin ingangsport til å snakke sammen om små og store temaer. Les om Vilde og Simon som er venner. Men hva vil det egentlig si å være venner? Vilde liker av og til å være alene. Er det det samme som å være ensom? Simon treffer andre barn når han er i Syden med mamma. Men er det mulig å få venner når en ikke snakker samme språk?
Vildes pappa kjøper stjernekikkert, så Vilde og Simon kan se på stjernene. Hva er bak det de kan se – hva er bak stjernene? Med Tenkeboka blir det lettere å snakke sammen om de litt store temaene.

  • Fint utgangspunkt til å lære barn at de tankene de har er akseptable
  • Fin fellesskapsbok for voksne og barn
  • Når du oppfatter og møter barns tanker blir de tryggere på seg selv
  • Gir barna trygghet på at alle tanker er ok
  • Gir barna et bevisst forhold til tankene sine

Fakta

Om forfatteren

Birte Svatun

Birte Svatun er utdannet lærer og har tidligere jobbet som journalist i NRK radio. Hun skriver for både voksne og barn. Birte har utgitt flere faktabøker for barn, som Kroppen, Hva er følelser? og Rett eller galt.