Barn og unge i midten

tverrfaglig og tverretatlig arbeid i barn og unges oppvekst

Boka gir en oppdatert og grundig innføring om tverrfaglig og tverretatlig arbeid med barn og unges oppvekst.

Lær om temaer som tverrfaglig samarbeid, flerkulturelle klasserom, barn og unges psykiske helse, taushetsplikten, og mye mer. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boka gir en oppdatert og grundig innføring om tverrfaglig og tverretatlig arbeid med barn og unges oppvekst.

Lær om temaer som tverrfaglig samarbeid, flerkulturelle klasserom, barn og unges psykiske helse, taushetsplikten, og mye mer. Den gir inngående kjennskap til og kompetanse i tverretatlig og tverrfaglig samarbeid, noe som vil komme mange barn og unge til gode. Kapitlene er gjennomgående oppdatert av forfattere med ekspertise innenfor sine respektive felt. I denne utgaven er det også lagt til nye kapitler og boka er i større grad skreddersydd for lærere.

Boken tar opp temaer som er helt sentrale for alle som er og skal inn i profesjoner som jobber med barn og unge. Boken kan også være av interesse for forskere og for deg som er eller skal bli barnehagelærer, helsesøster, spesialpedagog, psykolog, barnevernspedagog, politi, eller på annen måte skal sikre barn og unges muligheter til utdanning og gode oppvekstsvilkår. Med en bredde av perspektiver og praktiske eksempler, vil denne boken gi en dypere forståelse av hvordan ulike profesjoner kan samarbeide for å ivareta barn og unges behov. Lær mer om hvordan du kan bidra til å sette barn og unge i midten.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
335
ISBN
9788205586611
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Barn og unge i midten
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barn og unge i midten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv