Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Å velge det varme blikket

inspirasjon, mot og håp til dagens foreldre

Det finnes ikke vanskelige barn, bare barn som har det vanskelig.Flere foreldre forteller om usikkerhet rundt oppdragelsen av barna. Rådene er mange, men de spriker. Tålmodig og grei ser ut til å virke like dårlig som streng og autoritær. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det finnes ikke vanskelige barn, bare barn som har det vanskelig.Flere foreldre forteller om usikkerhet rundt oppdragelsen av barna. Rådene er mange, men de spriker. Tålmodig og grei ser ut til å virke like dårlig som streng og autoritær. Forfatteren jakter på det som gjør viktige voksne varme og myndige samtidig, og nyere forskning omsettes til hverdagshandlinger.

Boken tar utgangspunkt i forfatterens mangeårige erfaring som kursholder og veileder for foreldre. Den presenterer praktiske nøkler til låste situasjoner og relasjoner. Nøklene gir aha-opplevelser og hjelp slik at skuldrene senker seg i hverdagen. Budskapet forsterkes av ærlige fortellinger fra flere familier.

Boken inspirerer til å finne egen vei til barnas framtid.

Medlemsvurdering:
Denne boken stråler varme og forståelse i det å være foreldre og et å være barn. Den er konkret,gir eksempler vi kan kjenne oss igjen i. Forfatteren stråler selv av varme,respekt og empati. En gavebok til alle som har med barn og ungdom,og mennesker å gjøre!

Sigrun Hammer Kvaløy

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
180
ISBN
9788244622714
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

S
Sigrun Hammer Kvaløy – 26.10.2016

– Denne boken stråler varme og forståelse i det å være foreldre og et å være barn. Den er konkret,gir eksempler vi kan kjenne oss igjen i. Forfatteren stråler selv av varme,respekt og empati. En gavebok til alle som har med barn og ungdom,og mennesker å gjøre!

A
Annemaj Liknes – 01.07.2016

– Boken er med å gjøre oss som foreldre trygge i vår rolle og se ut fra barnas perspektiv og la barn få være barn. Svært lærerik og nyttig bok!! anbefales alle foreldre!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å velge det varme blikket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Brannen

Daniela Krien
Innbundet 
345,- 379,-
 

Ro

Sigri Sandberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv