Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan snakke så barn vil lytte & lytte så barn vil snakke

Dette er bestselgeren som vil gi deg det du trenger for å få et bedre forhold til barna dine - og deg selv. Boken har fått mye skryt av foreldre og profesjonelle over hele verden. Adele Faber og Elaine Mazlish har en jordnær, respektfull tilnærming som viser hvordan livet med barn i alle aldre kan bli mindre stressende og mer givende. Les mer

298,-

328,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dette er bestselgeren som vil gi deg det du trenger for å få et bedre forhold til barna dine - og deg selv. Boken har fått mye skryt av foreldre og profesjonelle over hele verden. Adele Faber og Elaine Mazlish har en jordnær, respektfull tilnærming som viser hvordan livet med barn i alle aldre kan bli mindre stressende og mer givende. I denne 30-års jubileumsutgaven deler de prisvinnende ekspertene sine nyeste kunnskaper og forslag med utgangspunkt i tilbakemeldinger de har fått gjennom årenes løp.


Disse kommunikasjonsmetodene - illustrert med flotte tegninger som viser hvordan de kan brukes i praksis - gir deg kreative måter å løse vanlige problemer på. Du vil lære å:
> Takle barnets negative følelser - frustrasjon, skuffelse, sinne osv.
> Uttrykke sinne uten å såre barnet
Vekke barnets samarbeidsvilje
> Sette klare grenser og likevel bevare en god tone
> Bruke alternativer til straff
> Løse familiekonflikter på en fredelig måte

Adele Faber og Elaine Mazlish er internasjonalt anerkjente eksperter på kommunikasjon mellom voksne og barn. De har utallige foreldres takknemlighet og det profesjonelle miljøets anbefalinger.

Begge forfattere studerte under den avdøde barnepsykologen doktor Haim Ginott og er tidligere fakultetsmedlemmer ved New York School for Social Research i New York og Family Life Institute ved Long Island University. I tillegg til å holde mange foredrag over hele USA, i Canada og andre land har de vært gjester på alle de store talkshowene på tv, fra Oprah til Good Morning America.

Detaljer

Forlag
Proklamedia
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
327
ISBN
9788271995676
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
How to talk so kids will listen & listen so kids will talk
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan snakke så barn vil lytte & lytte så barn vil snakke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alene
3 for 2

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
99,- 369,-
 

Lampe

Annet Schaap
Innbundet 
254,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv