Min side Kundeservice Bli medlem

Kunsten å være foreldre med god samvittighet

en guide for bedre kommunikasjon mellom deg og barnet ditt

Denne boken er et motsvar til oppdragertrender hvor barn blir møtt med kjeft, straff, trusler, bestikkelser og timeout for å endre adferd.
Hva gjør du når barnet ditt ikke oppfører seg slik du ønsker, når det legger seg ned foran godterihylla i butikken og hyler og spreller med armer og bein, eller ikke vil være med deg hjem fra barnehagen, eller ikke vil spise opp maten sin? Har familielivet blitt mer slitsomt enn hyggelig, og er de siste rester av tålmodighet blitt borte? Hvorfor er det slik at mange foreldre tynges av dårlig samvittighet og følelsen av å være en dårlig foreldre når de slett ikke trenger å føle det slik? Svaret på disse spørsmålene og mange flere finner du i denne boken. Les mer

310,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken er et motsvar til oppdragertrender hvor barn blir møtt med kjeft, straff, trusler, bestikkelser og timeout for å endre adferd.
Hva gjør du når barnet ditt ikke oppfører seg slik du ønsker, når det legger seg ned foran godterihylla i butikken og hyler og spreller med armer og bein, eller ikke vil være med deg hjem fra barnehagen, eller ikke vil spise opp maten sin? Har familielivet blitt mer slitsomt enn hyggelig, og er de siste rester av tålmodighet blitt borte? Hvorfor er det slik at mange foreldre tynges av dårlig samvittighet og følelsen av å være en dårlig foreldre når de slett ikke trenger å føle det slik? Svaret på disse spørsmålene og mange flere finner du i denne boken.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
128
ISBN
9788244622288
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å være foreldre med god samvittighet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv