BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Se på meg!

gode råd om barn og selvfølelse

I denne boka får du gode råd om hvordan du kan styrke barnets selvfølelse og selvtillit. Selvtillit er troen på hva du kan, mens selvfølelse sier deg hva du er. Selvfølelse og selvtillit formes av hva vi gjør med og mot barnet, hva vi sier til og om barnet, barnets opplevelse av hvordan andre reagerer på han/henne og barnets oppfattelse av verden og de voksne rundt seg. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I denne boka får du gode råd om hvordan du kan styrke barnets selvfølelse og selvtillit. Selvtillit er troen på hva du kan, mens selvfølelse sier deg hva du er. Selvfølelse og selvtillit formes av hva vi gjør med og mot barnet, hva vi sier til og om barnet, barnets opplevelse av hvordan andre reagerer på han/henne og barnets oppfattelse av verden og de voksne rundt seg.

Hva kan du gjøre for å bedre selvbildet til barnet ditt? Hvordan rose barnet, uten å la ham tro at han er verdensmester? Hvordan påvirker vår egen selvfølelse barna? Hvilke konsekvenser får et godt eller dårlig selvbilde i praksis?

Forfatteren forteller om vanlige situasjoner i hverdagen og gir deg løsningsforslag til hvordan du kan løse ulike utfordringer. Her får du råd om hva du konkret kan gjøre for å gi barnet god selvfølelse, uten at du behøver å la alt gå på barnets premisser. Dette er andre bok i serien skrevet av barnepsykolog Elisabeth Gerhardsen, om viktige temaer for småbarnsforeldre. En praktisk, brukervennlig og morsom bok for alle foreldre!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
187
ISBN
9788202388959
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Se på meg!
Format
25 x 18 cm
Serie
Viktige temaer for småbarnsforeldre

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Se på meg!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mina

Anette Løken Jahr
Innbundet 
90,- 99,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv