Min side Kundeservice Bli medlem

Tenåringer i familien

Med tenåringer i familien er det viktig med ærlig kommunikasjon, bygging av likeverdige forhold og gjensidig respekt. Foreldrene skal ikke lenger oppdra barna, men heller være en sparringspartner. Budskapet er kommunikasjon og dialog og at man alltid har respekt for hverandre. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Med tenåringer i familien er det viktig med ærlig kommunikasjon, bygging av likeverdige forhold og gjensidig respekt. Foreldrene skal ikke lenger oppdra barna, men heller være en sparringspartner. Budskapet er kommunikasjon og dialog og at man alltid har respekt for hverandre. Juul skriver varmt og innlevelsesrikt om hvordan tenåringene vokser og utvikler seg.
Boken er tredelt: I første del forteller Jesper Juul om tenåringstidens ulike faser og hvordan denne perioden former oss til voksne mennesker. Del to består av brev fra både barn og foreldre om problemer i familien og svar og løsninger fra Juul. I del tre følger vi samtalene mellom Juul og ti familier som har møtt hverandre til seminar. Her presenteres løsningsforslagene under samtalen. Man får også vite hvordan det går med familiene noen uker etter.
Dette er en praktisk bok for alle tenåringsforeldre. Den inneholder mange case og eksempler, der Juul gir familiene råd om ulike problemer og utfordringer.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202425494
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Pubertät - wenn Erziehen nicht mehr geht : Gelassen durch stürmische Zeiten

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tenåringer i familien:

Pornoprat

Jeanette Kalmar Frøvik
Paperback 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv