Min side Kundeservice Bli medlem

Vold mot barn

teoretiske, juridiske og praktiske tilnærminger

Denne boken presenterer en bred kunnskap om vold mot barn.
Den viser hvordan alle som møter barn i sitt arbeid, kan se og kjenne igjen det utenkelige: at barn blir utsatt for vold og seksuelle overgrep av foreldre eller andre nære omsorgspersoner. Les mer

539,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne boken presenterer en bred kunnskap om vold mot barn.
Den viser hvordan alle som møter barn i sitt arbeid, kan se og kjenne igjen det utenkelige: at barn blir utsatt for vold og seksuelle overgrep av foreldre eller andre nære omsorgspersoner. Hva kan ansatte i barnehagen, skolen, helsestasjonen, barnevernet, politiet, sykehuset, krisesenteret og bistandsadvokaten bidra med i møte med barna, og hva kan vi vente oss av behandlingsapparatet når volden er avdekket?
Vold mot barn viser hvordan vi kan jobbe systematisk i praksisfeltet, blant annet gjennom gode praksisnære modeller for hvordan tiltak kan tilrettelegges rundt det enkelte barn. Forfatterne, som representerer en faglig bredde av forskere og fagpersoner, ønsker å bidra til større åpenhet og innsats i arbeidet med vold mot barn og også gjøre fagfolk bedre i stand til å ivareta barneperspektivet i beslutningene de tar på vegne av barnet.
Boken er aktuell for alle som omgås og arbeider med barn. Den er videre relevant for studenter ved for eksempel helse- og sosialutdanningene, lærer- og barnehagelærerutdanningene og politiutdanningen, på både bachelor- og masternivå.
 

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
240
ISBN
9788205493209
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Vold mot barn
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vold mot barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ikke!

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv