Meny

Skjerf ull Faun Aakle

Morild

Stort og lekkert skjerf fra norske Morild. Les mer
Vår pris
999,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 50 bonuskroner!

Vår pris: 999,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 50 bonuskroner!

Mer om produktet

Alle produktene fra Morild har en innebygget, smart overraskelse – nemlig reflekstråder. Disse synes ikke i dagslys, men lyser godt opp på mørke vintermorgener og kvelder. Fra høsten 2018 har reflekseffekten blitt enda bedre, og Aakle skjerf har 4 kraftige refleksstriper er innvevd både i hver ende og på midten.

Smarte løsninger går på ingen måte utover designet, og dette lekre skjerfet med mønster i ulike blåfarger vi garantert falle i smak hos de aller fleste. Den rause størrelsen er deilig å pakke seg inn i på kalde dager, og 95 % lammeull holder deg god og varm.

Inspirasjonen bak de reflekterende moteklærne til Morild stammer fra folkeeventyr, mørke vintre og skandinavisk designtradisjon. Målet er å lage plagg som oppfyller tre ufravikelige krav: høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.

I 2016 fikk Morild Merket for God Design. Dette er en utmerkelse som deles ut årlig av Norsk Design og Arkitektursenter, og er et kvalitetsstempel som viser at et produkt eller en løsning er blant det ypperste innen norsk design.

Størrelse: 190x60cm
Materiale: 95% lammeull, 5% Morild-refleks

Fakta