Hortensia lyslykt 20 cm

Finnes i disse størrelsene:

699,-
Utsolgt

I samarbeid med Finn Schöll har Tenderflame kommet med denne vakre lykten i fargen antikk kopper. De fire elementene ild - jord- luft- vann er ingrediensene og inspirasjonen til den nye samlingen. Disse lyktene passer like bra ute som inne.
Lykten kommer i tre størrelser.

Volum: 0,25 L
Brennetid: 7-8 timer
Watt: 150-200 W
Veke: 74 mm rund veke
Mål: 20x20x20 cm,

Tenderflame er en luktfri, røykfri lyslykt. Tenderflame avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. Lykten kan kun benyttes sammen med TenderFuel og den tilhørende veken. TenderFuel et trygt og rent drivstoff, det er ikke giftig, og det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken. Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken og er ikke farlig for hverken mennesker eller naturen.

Mer drivstoff finner du her.

Kort intro til bruk av TenderFlame:
Første gangs bruk: For å oppnå optimale flammer anbefales ved første gangs bruk å fylle tanken full, og påse at man fukter hele veken godt med TenderFuel før opptenning. På mindre modeller, eller i de tilfeller hvor man ikke vet hvor mye tanken rommer, fyller man TenderFuel opp til undersiden av «vekelokket», og fukter så veken fra oversiden. Når man, etter å ha fylt den opp, setter «vekelokket» tilbake i en av de mindre modellene, skal det altså ikke stå TenderFuel på oversiden av «vekelokket». Om så skjer, hell av overflødig TenderFuel.

Overtenning: Ved få tilfeller har det skjedd at væsken rundt veken har begynt å brenne ved overfylling. Det er da fylt på for mye TenderFuel slik at det ligger et «bad» av fuel på «vekelokket». Dette er ikke farlig. Glasset tåler dette, og flammen kan enkelt blåses ut eller kveles med et lokk. På større modeller må man la det brenne til overtenningen gir seg, eller fuel er brent ut. Det er viktig at dette skjer under oppsyn. Overtenning er ikke mulig dersom lampen ikke blir overfylt.

«Poffer» din TenderFlame?
Om din TenderFlame har stått med TenderFuel i over tid uten å være i bruk, eller for eksempel har overnattet ute, kan det dannes små fuktperler i væsken og veken. Dette gir bittesmå «poff» når den tennes opp. Dette er ikke farlig, og løses enkelt på denne måten:
1. Fukt veken med TenderFuel og tenn opp.
2. Poffer det? Blås ut, fukt veken på nytt og tenn opp igjen.
3. Poffer fremdeles?
4. Hell ut væsken (i vasken), fyll på ny TenderFuel, fukt veken igjen – og tenn opp! Eventuell poffing nå, gir seg etter noen få minutter – når fuktperlene i veken er «brukt opp».
5. Se filmsnutt om «poffing»

 

 

Nr: 8182574

Video 1

Video 2

Video 3

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Tenderflame:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv