Min side Kundeservice Bli medlem

Sunbell SMART Berry RED

849,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

SunBell Smart har flere ulike funksjoner og svært god batterikapasitet, noe som gjør den til det beste produktet i sin klasse. Denne smarte lampen har et solcellepanel som lades opp av sollys, noe som betyr at den ikke er avhengig av strøm. Den kan likevel lades opp med vegg- eller billader. Lampen har tre ulike lysmodus; lav, medium og høy. En fullading gir hele 7 timer med lys på høyeste styrke, og opptil 130 timer på den laveste! Lampen har en integrert USB-lader som kan brukes til å lade de fleste smarttelefoner, og et stilig utseende med moderne design.

Bright er et norsk firma som produserer smarte produkter som kan brukes der strøm er mangelvare. SunBell lampe lades opp via solceller og gir godt lese- og arbeidslys. Du kan også bruke den til å lade opp mobiltelefonen. Lampen kan lades opp i dagslys, men direkte sollys gir raskest opplading. SunBell er den beste oppladbare lampen vi har brukt på telttur, båttur og hytte uten strøm! SunBell har fått tre designpriser.

 

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.

Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.
Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Nr: 8119082

Video

Medlemmers vurdering

E
Erin Austad – 20.09.2022

– Jeg kjøpte produktet for andre gang fordi jeg var så fornøyd med den første, som var blå. Lampen er veldig allminnelig - jeg bruker den mest for å lese og henger den rundt nakken for å gå rundt huset, i stedet for å slå på elekstrisk lys. Det lille solcellepanelet henger i vinduet og lampen lades hele dagen, for så å brukes om kvelden. Skulle ønske den var litt mer kraftig mht lading av mobilen (fungerer kun når lampen er fullt ladet), og den røde kan ikke krølles helt så tett rundt nakken som den blå, men stort sett er jeg veldig glad i begge to.

S
Sygni K. Lohne – 09.09.2018

– (Forts.) Lader i dagslys selv om det ikke er sol fra blå himmel.

S
Sygni K. Lohne – 09.09.2018

– Dette var julegavehit’en i fjor. Brukes i lekehytten og på telttur. Reddet oss da strømmen gikk i huset i vinter. Tryggere med disse enn med stearinlys! Lader seg i dagslyset selv om det ikke er blå himmel.

Flere produkter fra Bright Products:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv