Meny
 

Sunbell SMART Mint Green

Bright Products

Genial solcelle-lampe og mobillader i ett! Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
749,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 749,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

SunBell Smart har flere ulike funksjoner og svært god batterikapasitet, noe som gjør den til det beste produktet i sin klasse. Denne smarte lampen har et solcellepanel som lades opp av sollys, noe som betyr at den ikke er avhengig av strøm. Den kan likevel lades opp med vegg- eller billader. Lampen har tre ulike lysmodus; lav, medium og høy. En fullading gir hele 7 timer med lys på høyeste styrke, og opptil 130 timer på den laveste! Lampen har en integrert USB-lader som kan brukes til å lade de fleste smarttelefoner, og et stilig utseende med moderne design.

Bright er et norsk firma som produserer smarte produkter som kan brukes der strøm er mangelvare. SunBell lampe lades opp via solceller og gir godt lese- og arbeidslys. Du kan også bruke den til å lade opp mobiltelefonen. Lampen kan lades opp i dagslys, men direkte sollys gir raskest opplading. SunBell er den beste oppladbare lampen vi har brukt på telttur, båttur og hytte uten strøm! SunBell har fått tre designpriser.

 

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.

Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.
Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Fakta

Video