Min side Kundeservice Bli medlem

Schrödingers universelle bevissthet

den store sammenhengen

Vi mennesker er alltid på jakt etter sammenheng - i familien, i nasjonen, i verdens mange samfunn, i kunnskap og vitenskap og like ut i verdensrommet. Den østerrikske fysikeren og nobelprisvinneren Erwin Schrödinger var sentral i å utvikle kvantefysikken, men han var også tidlig ute med å postulere «den store sammenhengen» - som én altomfattende mental sfære, en overordnet bevissthet som rommer ditt og mitt og alle andres sinn, dermed også et kraftig utvidet potensial for kommunikasjon. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vi mennesker er alltid på jakt etter sammenheng - i familien, i nasjonen, i verdens mange samfunn, i kunnskap og vitenskap og like ut i verdensrommet. Den østerrikske fysikeren og nobelprisvinneren Erwin Schrödinger var sentral i å utvikle kvantefysikken, men han var også tidlig ute med å postulere «den store sammenhengen» - som én altomfattende mental sfære, en overordnet bevissthet som rommer ditt og mitt og alle andres sinn, dermed også et kraftig utvidet potensial for kommunikasjon.

Her møter du Schrödinger med hans egne ord om et radikalt, men også eldgammelt syn på tilværelsen som kosmisk bevisst sammenheng («alt i alt»). Den høyt profilerte amerikanske legen Larry Dossey støtter opp med solid erfaring og forskning, sammen med en annen verdenskjent fysiker og systemteoretiker, Fritjof Capra. Radikalt, ja. Men høyst begripelig. Og kanskje en viktig erkjennelse i en splittet verden.

Bokserien «På tvers» består av korte og små bøker som vil inspirere til å finne nye veier og mening der hvor færre går. Vi blir klokere av å gå på tvers. Boken er redigert av Henrik B. Tschudi. Den første boken i serien heter "Dialog", etterfulgt av boken "Bevissthet i kosmos".

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
108
ISBN
9788283840155
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Schrödingers universelle bevissthet
Format
18 x 11 cm
Serie
På tvers

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Schrödingers universelle bevissthet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Insex

Alex Stoddrad
Innbundet 
762,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv