Meny

Bibelen

Guds ord : studieutgave

Norvald Yri (Redaktør) ; Sten Sørensen (Redaktør) ; Leif Jacobsen (Redaktør) ; Ingulf Diesen (Redaktør) ; Sigurd Grindheim (Redaktør)

Bibelen - Guds ord studieutgave nå med tekst fra den nye reviderte utgaven (R17)!
I Bibelen - Guds Ord Studieutgave gis hele veien forklarende kommentarer og undervisning omkring vers og avsnitt, som ikke bare gir større forståelse av Skriften og Guds rike, men også viser hvordan Bibelens Ord er relevant for deg i ditt liv. Les mer
Vår pris
1099,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 1099,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bibelen - Guds ord studieutgave nå med tekst fra den nye reviderte utgaven (R17)!
I Bibelen - Guds Ord Studieutgave gis hele veien forklarende kommentarer og undervisning omkring vers og avsnitt, som ikke bare gir større forståelse av Skriften og Guds rike, men også viser hvordan Bibelens Ord er relevant for deg i ditt liv. Hver bibelbok har en innledende forklaring som framhever hvordan Jesus Kristus er åpenbart i boken og avsluttes så med «Tro i Praksis», som oppsummerer grunnprinsippene i den aktuelle boken og viser den praktiske tilegnelsen.

Over 1872 sider får du blant annet:

- Jesu Ord i rødt

- utdypende oversettelse og forklaring av 550 hebraiske og greske ord - kommentarer til vers og avsnitt - undervisning om sentrale temaer - kart og oversikter - bibelleseplan - temaartikler fra norske bibellærere.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bibelforlaget
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788278391167
Utgave: 2. utg.
Farge: Svart
Materiale: Skinn
Format: 25 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger