Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Bibelen

Den hellige skrift : Det gamle og Det nye testamentes kanoniske bøker

Har ordforklaringer, tidstabell, kart og oversikt over kirkeårets tekster. Les mer

Logg inn for å se din bonus

Har ordforklaringer, tidstabell, kart og oversikt over kirkeårets tekster.

Medlemsvurdering:
Viss du skal ha ei bok i bokhylla di bør det vera denne. Den er den meste leste boka på verdsbasis, og inneheld 66 separate bøker fordelt i det gamle og det nye testamentet. Sjølv om det er 66 bøker, peikar dei alle mot det samme - Jesus Kristus. Når det gjeld denne konkrete bibeloversetjinga kom den for fyrste gong ut i 1988. Kvart enkelt kapittel i kvar bok byrjer med eit kort samandrag av kva som står i det etterfylgjande kapittelet, og under kvart vers vert det vist til andre vers i Bibelen som omhandla nokre av dei samme problemstillingane.
Språket som er nytta i denne oversetjinga er forståeleg viss du har erfaring med nynorsk frå tidlegare. Viss ikkje oppmodar eg deg om å kjøpa ei bokmålsutgåve, for nynorsken er konservativ og god.

kingvald

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Norsk bibel
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
1478
ISBN
9788252048742
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
18 x 13 cm

Medlemmers vurdering

G
Gro – 07.02.2023

– Fin utgave som har passe stor skrift.

T
Tove Norbye. – 05.09.2016

– glimrende

k
kingvald – 07.03.2006

– Viss du skal ha ei bok i bokhylla di bør det vera denne. Den er den meste leste boka på verdsbasis, og inneheld 66 separate bøker fordelt i det gamle og det nye testamentet. Sjølv om det er 66 bøker, peikar dei alle mot det samme - Jesus Kristus. Når det gjeld denne konkrete bibeloversetjinga kom den for fyrste gong ut i 1988. Kvart enkelt kapittel i kvar bok byrjer med eit kort samandrag av kva som står i det etterfylgjande kapittelet, og under kvart vers vert det vist til andre vers i Bibelen som omhandla nokre av dei samme problemstillingane.
Språket som er nytta i denne oversetjinga er forståeleg viss du har erfaring med nynorsk frå tidlegare. Viss ikkje oppmodar eg deg om å kjøpa ei bokmålsutgåve, for nynorsken er konservativ og god.

B
Betta – 25.01.2006

– Jeg personlig er ikke kristen, men det betyr ikke at jeg ikke vil ha med meg denne boka. Mange sier at det er den beste boka som er skrevet, og det er grunn nok til å lese den. Jeg syntes så absolutt at den er verdt å få meg seg, selv om jeg ikke har noe tro på det som står i den. Egentlig syntes jeg den er bedre å lese på egelsk, men oversettelsen er helt ok den og. Allikevel tror jeg nok at mange flere hadde giddi å lese den om det var for at den var gitt ut på nytt på norsk, men et lettere språk. Jeg vil si dette er en murstein du burde få med deg om du allerede har fått med deg de andre suverene mursteinene mesterverkene som er gitt ut: The Stand av Stepehen King, Ringenes Herre av J.R.R. Tolkien og hele Hannibal Lecter-triliogien!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bibelen:

P52

Hans Johan Sagrusten
Paperback 
63,- 69,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv