Meny

Inspirasjonsbibelen

Norvald Yri (Redaktør) ; Leif Jacobsen (Redaktør) ; Sigurd Grindheim (Redaktør) ; Sten Sørensen (Redaktør) ; Ingulf Diesen (Redaktør)

Bibelen er Guds eget Ord og er et mektig redskap Gud bruker for å tale til oss. Akkurat slik Gud inspirerte Bibelens forfattere til å skrive ned Hans Ord, inspirerer Han oss ikke bare til å høre og lese, men til å gi gjensvar. Les mer
Vår pris
699,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Vår pris: 699,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Om boka

Bibelen er Guds eget Ord og er et mektig redskap Gud bruker for å tale til oss. Akkurat slik Gud inspirerte Bibelens forfattere til å skrive ned Hans Ord, inspirerer Han oss ikke bare til å høre og lese, men til å gi gjensvar. Guds Ord inspirerer oss til handling, til å lovsynge Gud og gi Ham ære, til overgivelse og takk - og så uendelig mye mer! Guds Ord inspirerer oss også til å skru ned tempoet, finne sinnsro og tenke over hva vi har lest eller hørt.

Inspirasjonsbibelen gir deg rom til refleksjon og til kreative notater i de brede, linjerte spaltene. Du finner mer enn fire hundre sort-hvite strektegninger spredt gjennom hele Bibelen.

De vakre Ordets illustrasjoner kan fargelegges eller nytes akkurat som de er. Gjem spor av din tro gjennom hele Bibelen og gjør den til en skattkiste som vil inspirere både deg selv og de rundt deg!

Du blir inspirert av Bibelens Ord. Inspirasjonsbibelen styrker din tro gjennom visuelle uttrykk og personlige notater!

Fakta