Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Thomasevangeliet

EN BOK FOR DET MODERNE MENNESKET!
Gjennom Thomasevangeliet følger vi sporene tilbake til vismannen og filosofen Jesus, som forstod hva som var vesentlig for å leve et liv nær kilden til det dypeste i oss selv. Les mer

99,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

EN BOK FOR DET MODERNE MENNESKET!
Gjennom Thomasevangeliet følger vi sporene tilbake til vismannen og filosofen Jesus, som forstod hva som var vesentlig for å leve et liv nær kilden til det dypeste i oss selv. Møt han før kirken gjorde han ufarlig og forbød Thomasevangeliet!

Detaljer

Forlag
Borglund forl.
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788291746067
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015

Medlemmers vurdering

h
havela – 23.11.2008

– Kari Klepp har rammet inn tekstene fra Thomasevangeliet med nydelig kirkeorgelmusikk. CD-en veksler mellom musikk og tekstlesing. Det gjør dette til en meditativ lydbok, der man kan finne roen og lytte. Utførelsen er det ingenting å si på. Når det gjelder det teologiske, er Thomasevangeliet en del av apokryfene og som kjent ikke kanonisert i Bibelen. Mye er likt med de andre fire kjente evangeliene. Noe er helt nytt, og noe er fundamentalt ulikt. F.eks sier Jesus i Bibelen "bli i meg, så blir jeg i dere", og ikke "bli som meg, så blir jeg som dere". Dette er en viktig teologisk forskjell, som jeg personlig ikke kan stå for. Dette må jo hver enkelt vurdere i henhold til sin tro. Når det er sagt, er det flott å høre tekst og musikk sammen på en slik måte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomasevangeliet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv