Min side Kundeservice Bli medlem

Biler

norske favoritter fra gullalderen 1950-1980

Ford Cortina, Volvo Amazon, Opel Olympia, Hillman Imp, Wartburg 311, Simca 1000, Volkswagen Boble, Lada 1500: Dette er bare noen av over hundre bilmodeller som lyste opp hverdagen i Norge fra andre verdenskrig og frem til 80-tallet. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Ford Cortina, Volvo Amazon, Opel Olympia, Hillman Imp, Wartburg 311, Simca 1000, Volkswagen Boble, Lada 1500: Dette er bare noen av over hundre bilmodeller som lyste opp hverdagen i Norge fra andre verdenskrig og frem til 80-tallet.
Dette var en periode med konstant utvikling og forandring, hvor bilen gikk fra å være en luksusartikkel til å bli allemannseie. En tid der alle i hele Norge kunne kalles bilentusiaster, fordi stort sett alle hadde et entusiastisk forhold til bil.
Bilen ble noe langt mer enn et fremkomstmiddel
den ble en frigjører, en samfunnsforandrer og et familiemedlem. Samtidig var bilparken utrolig variert og fargerik, noe som har satt sterke spor både i minnene og på bildene fra den tiden.
Det er på høy tid å hylle disse hverdagsheltene, og i denne boka skal vi gjøre akkurat det. Over hundre bilmodeller blir presentert i all sin prakt, sammen med nostalgiske perler som gamle reklamer og spennende arkvifotos.

Medlemsvurdering:
Jeg fikk denne i gave til jul, og den vekker mange gode barndomsminner. KJempefin bok med en masse flotte bilder. Takk til de som ville ta arbeidet med å lage en slik bok.

Egil Førdedal

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Exlibris media
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
315
ISBN
9788281735880
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014

Medlemmers vurdering

B
Bjørn Are – 18.05.2016

– Et must for den som er glad i gamle biler

E
Egil Førdedal – 26.01.2016

– Jeg fikk denne i gave til jul, og den vekker mange gode barndomsminner. KJempefin bok med en masse flotte bilder. Takk til de som ville ta arbeidet med å lage en slik bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Biler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sove ute

Marius Nergård Pettersen
Paperback 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv