Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Du er en luring, Albert Åberg

- Får jeg ha verktøykassen?, ber Albert. - Mmm, sier pappa. - Men pass deg for sagen. Når pappaer vil være i fred, bryr de seg ikke så nøye om hva man gjør. I dag er det slik. Albert henter verktøykassen. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

- Får jeg ha verktøykassen?, ber Albert. - Mmm, sier pappa. - Men pass deg for sagen. Når pappaer vil være i fred, bryr de seg ikke så nøye om hva man gjør. I dag er det slik. Albert henter verktøykassen. Men hva skal han bygge? Dette er en innlesing med musikk, sang og effekter.

Medlemsvurdering:
Albert får gjøre noe som egentlig ikke er lov; han får leke med verktøyet til pappa. (Bare ikke sagen!) Etter hvert får luringen Albert pappa også med på leken, og det er det beste Albert vet. Treåringen min elsker denne boken. Hun snakker ofte om den litt skumle sagen, og hele familien har blitt omtalt som "luring!". En koselig bok for barn og voksne.

Ingvild

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282183390
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Aja baja Alfons Åberg
Serie
Albert Åberg

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

I
Ingvild – 30.04.2014

– Albert får gjøre noe som egentlig ikke er lov; han får leke med verktøyet til pappa. (Bare ikke sagen!) Etter hvert får luringen Albert pappa også med på leken, og det er det beste Albert vet. Treåringen min elsker denne boken. Hun snakker ofte om den litt skumle sagen, og hele familien har blitt omtalt som "luring!". En koselig bok for barn og voksne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du er en luring, Albert Åberg:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv