Meny

Karsten og Petra går på ski og skøyter

Karsten og Petra er bestevenner og gjør alt sammen. I denne klassikeren kan du bli med når de lærer å stå på ski og skøyter! Les mer
Vår pris
79,-
Spar
150,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Vår pris: 79,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Om boka

Karsten og Petra på ski
Karsten og Petra og alle de store barna i barnehagen skal på skiskole. Karsten og Petra lærer å gå baklengs, å skli med skiene bortover snøen mens de dytter tennisballer med skiene, å gå sidelengs i oppoverbakkene og mye mer. Og så lærer de å falle og å reise seg opp igjen, det er nesten det aller viktigste. Når de kommer tilbake til barnehagen er det godt med rundstykker og kakao - for som Karsten sier: En blir jammen sulten av å gå på ski!

Karsten og Petra på skøyter
Karsten og Petra fikk skøyter til jul. De er veldig fine, men det er vanskelig å holde balansen! Karsten får en bruskasse å støtte seg på. Senere blir Petra også med. Mammaen til Petra setter på musikk, og de danser på isen i mørket. Det er så fint! Men vanskelig. Karsten faller mye. Disse bøkene lar barna ta del i gjenkjennelige situasjoner med fokus på vinteridrett. Den forbereder barna på hvordan man skal lære å stå på ski og skøyter, slik at det går lettere å komme i gang.

Fakta