Min side Kundeservice Bli medlem

Karsten og Petra i Tivoli

på eventyr i København

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek. Lær om København med Karsten og Petra. Karsten og Petra skal være med morfar og kjæresten hans til København. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek. Lær om København med Karsten og Petra. Karsten og Petra skal være med morfar og kjæresten hans til København. De reiser med Danskebåten og bor på hotell. De besøker mange kjente steder som Rundetårn og Glyptoteket. De tar båt ut for å vinke til Den Lille Havfrue. De ser dukketeater i Kongens Have. Men det aller morsomste er å være på Tivoli. De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres. Det finnes tilsvarende bøker som Karsten og Petra i Tivoli om Oslo og Stocholm: Karsten og Petra hilser på kongen og Karsten og Petra spiser glass.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202264284
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
25 x 21 cm
Serie
Løveungen og frøken kanin
Karsten og Petra

Medlemmers vurdering

M
Marit M Størseth – 26.08.2016

– Vi brukte boka som forberedelse til en tur til København ! Det var helt topp

C
C. – 25.08.2007

– Karsten og Petra er alltid populære her i huset. Denne boken er intet unntak. Boken har en feriefortelling som står fint på egne ben, men er enda mere intressant for barn som har vært i København. Og det er vel mange etterhvert. I fortellingen skildres danskebåten, tivolitur og hotellrom på en realistisk måte som barn kan kjenne seg igjen i. Fra et voksent perspektiv kan vi synes at det ikke skjer så mye i denne fortelligen. Men for barna er det spennende nok å høre om tax-freeshopping, karusell og å lage minnebok. Anbefales for barn mellom fire og åtte år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Karsten og Petra i Tivoli:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv