Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Karsten og Petra kjører brannbil

Karsten og Petra er bestevenner og går i samme barnehage. Sammen opplever de mye gøy!

Bli med de to vennene og Duestigen barnehage på tur til brannstasjonen. Tenk å få sitte på med stigebilen og spyle med de store brannslangene! Les mer

199,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Karsten og Petra er bestevenner og går i samme barnehage. Sammen opplever de mye gøy!

Bli med de to vennene og Duestigen barnehage på tur til brannstasjonen. Tenk å få sitte på med stigebilen og spyle med de store brannslangene!

Her får du høre historiene:

Karsten liker å danse Karsten og Petra kjører brannbil Petra vil bli dyrlege Petra får en hund Karsten må på sykehus

Medlemsvurdering:
Som de fleste andre Karsten og Petra bøkene er dette en koselig bok å lese på sengekanten for barna Før leggetid. Dette er nok en bok som blir lest om igjen mangen ganger:)

Ann-mari kristensen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202257514
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Serie
Karsten og Petra
Løveungen og frøken kanin

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

S
Stange kommune – 30.01.2018

– Karsten + Petra kjører brannbl

A
Ann-mari kristensen – 21.09.2016

– Som de fleste andre Karsten og Petra bøkene er dette en koselig bok å lese på sengekanten for barna Før leggetid. Dette er nok en bok som blir lest om igjen mangen ganger:)

m
mb – 07.10.2007

– Når Karsten og Petra skal besøke brannstasjonen sammen med barnehagen sin er det duket for en spennede og opplevelsesrik dag. Alle barna blir vist rundt på brannstasjonen og fortalt hvordan de jobber der. De får stifte kjennskap med de ulike bilene brannvesenet bruker og får også lov til å være med opp i luften med stigebilen. De har fått en lur oppblåsbar pute til å redde mennesker ut av hus når det brenner som barna får lov til å hoppe på. De får også spyle vann med brannslangene i fullt brannmannsutstyr. Brannmannen som viser dem rundt lærer dem om brannsikkerhet og til slutt får de et diplom hvor de lover å være gode brannvernere. Selvfølgelig må en leke brannmann etter dette, en så fascinerede og spennende dag husker en lenge. Dette er en bra bok både fordi den handler om et spennede tema og den er også lærerik for de minste.

I
Ida – 21.12.2005

– Karsten og Petra er kjempekoselig å lese høyt for barna! Denne gangen skal de to små bestevennene på brannstasjonen sammen med resten av Duestien barnehage, som de går i. På brannstajonen får de omvisning. Alle barna syns det er spennende og kult. De får hilse på brannmennene og prøve brannslangen.
Alle barnehagebarn elsker historiene om Karsten og Petra. Bøkene er fulle av kjempefine illustrasjoner, som gjør det enkelt å følge handlingen selv om man ikke kan lese. Karsten og Petra egner seg perfekt for høytlesing og bidrar til å skape leseglede hos barn.
Jeg syns Kartsen og petra kjører brannbil er en veldig hyggelig bok. Jeg anbefaler den til alle der hjemme som vil ha en koselig lesestund med barna sine!

S
SS – 14.10.2004

– Barnehagen til Karsten og Petra er på besøk på brannstasjonen. Her opplever de mye moro og får til og med hilse på ekte brannmenn. Dette var en av de historiene jeg likte best som barn, men det var vel egentlig mange 'Karsten og Petra'-historier jeg likte veldig godt... Serien er lett og forstå, men har forsatt en god mening. Også er det også tema som kanskje opptar barn i den alderen bøkene er ment for. Men jeg tror mange barn vil like denne boka, og kanskje spesielt gutter siden den inneholder brannbiler... Men jeg vil i alle fall anbefale denne boka til alle småbarnsfamilier. Den kommer garantert til å spre mye glede.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Karsten og Petra kjører brannbil:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv