Min side Kundeservice Bli medlem

Mamma Mø aker kjelke

- Du kjørte ned alle slalåmportene, Mamma Mø, sa Kråka. - Hver eneste en!

- Mø så morsomt, jeg kjørte rett slalåm, lo hun.

- Det ble en stor grop, sa Kråka. - Du er for tykk, Mamma Mø. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

- Du kjørte ned alle slalåmportene, Mamma Mø, sa Kråka. - Hver eneste en!

- Mø så morsomt, jeg kjørte rett slalåm, lo hun.

- Det ble en stor grop, sa Kråka. - Du er for tykk, Mamma Mø.

- Mø da, jeg er slett ikke for tykk. Det er snøen som er for myk.

Dette er en dramatisering med skuespillere, musikk og lydeffekter.

Medlemsvurdering:
I denne boken om Mamma Mø er det vinter og masse snø ute og hun ser på alle barna som aker på kjelke. Det ser så gøy ut syns Mamma Mø. Kråka kommer på besøk og de diskuterer om det går an for kuer og kråker å ake kjelke. Mamma Mø skjønner ikke hvordan det skal gå til for de kan jo ikke styre, iallefall ikke hun som er en ku. Men da sier kråka at det blir ikke noe problem når kråka er med, han er nemlig mester i å ake på kjelke. Mamma Mø og Kråka drar ut på tur i snøen og låner barnas kjelke. Da kan moroa begynne. Det er en morsom bok om Mamma Mø på aketur sammen med Kråka, med alt det fører med seg av komiske situasjoner. Artige tegninger og god tekst er med å gjøre boken veldig bra. Anbefales.

M

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282185912
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Mamma Mu åker bobb
Serie
Mamma Mø

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

N
NN – 10.11.2009

– Sidan det snart er snø og kjelkeføre, passa det godt å lese denne boka. Både treåringen og mammaen syntest det var fornøyeleg å lese om den overoptimistiske Mamma Mø og den svært reserverte Kråka som skulle ake saman. Begge fekk dei prøvd seg i akebakken - og opplevingane deira hadde ein del til felles, men også store skilnader ... Det befriande og flotte med bøkene om Mamma Mø er haldninga Mamma Mø har til livet, og det at ho aldri let Kråka få ho i dårleg humør. Ho møter alt med krum hals og godt humør og humor - og det lønar seg. Gode og levande illustrasjonar og eit presist og fint språk gjer dette til ei finfin høgtlesingsbok.

e
el – 13.12.2008

– Mamma Mø er en hyggelig ku, og fra fjøsvinduet sitt ser hun at barna aker kjelke. Det syns hun ser så festlig ut at hun får kjempelyst å prøve. Kråka derimot er mer av den skrytende og arrogante sorten, og han vil ikke ake! Men Mamma Ku vet hvilken taktikk hun skal bruke for å få ham med ... og hun lykkes. Mamma Mø har det kjempemorsomt! Disse bøkene om Mamma Mø og kråka er koselige bøker å lese for barna. Kua er så vennlig, hyggelig og positiv, mens kråka er hovmodig og skrytete. På ham passer ordtaket "opp som en hjort, ned som en lort" (eller "hovmod står for fall") veldig bra. Bøkene er full av lun humor og koselige tegninger. Den passer godt å lese en vinterdag.

M
M – 22.02.2007

– I denne boken om Mamma Mø er det vinter og masse snø ute og hun ser på alle barna som aker på kjelke. Det ser så gøy ut syns Mamma Mø. Kråka kommer på besøk og de diskuterer om det går an for kuer og kråker å ake kjelke. Mamma Mø skjønner ikke hvordan det skal gå til for de kan jo ikke styre, iallefall ikke hun som er en ku. Men da sier kråka at det blir ikke noe problem når kråka er med, han er nemlig mester i å ake på kjelke. Mamma Mø og Kråka drar ut på tur i snøen og låner barnas kjelke. Da kan moroa begynne. Det er en morsom bok om Mamma Mø på aketur sammen med Kråka, med alt det fører med seg av komiske situasjoner. Artige tegninger og god tekst er med å gjøre boken veldig bra. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mamma Mø aker kjelke:

Se flere

Logg inn

Handlekurv