Min side Kundeservice Bli medlem

Mamma Mø prøver sklia

- Ei sklie! De har satt opp ei sklie nede ved vannet! roper Mamma Mø. - Jeg har stått her i hele dag og sett på barna som leker. Det ser kjempekult ut, Kråka! Nå er det vår tur! Mamma Mø kikker opp på sklia. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

- Ei sklie! De har satt opp ei sklie nede ved vannet! roper Mamma Mø. - Jeg har stått her i hele dag og sett på barna som leker. Det ser kjempekult ut, Kråka! Nå er det vår tur! Mamma Mø kikker opp på sklia. - Oi, så høy den er ... - Ikke be meg om å dytte! roper Kråka. - Ei kråke kan ikke dytte ei ku. Jeg orker ikke! Mamma Mø ser vennlig bort på ham: - Orker du ikke? Stakkars deg. - Orker ikke jeg! Og dermed tar Kråka sats og dytter Mamma Mø i voldsom fart opp stigen ... En sprelsk bildebok, full av humor og situasjonskomikk - og med illustrasjoner av Sven Nordqvist.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788249609529
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
Mamma Mu åker rutschkana
Format
30 x 23 cm
Serie
Mamma Mø

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

S
SA19 – 12.08.2005

– Mamma Mø har en tendens til å ville gjøre alt de andre barna gjør. Dette byr ofte på mye arbeid på henne og hennes venn Kråka. Denne boken er inget unntak... Denne "Mamma Mø"-boken er utrolig morsom, som de fleste bøkene i serien er. Jeg synes også denne er spesielt morsom, siden det skjer mye rart. Det er også utrolig mye fine illustrasjoner, og det er de som dominerer. Derfor trenger man ikke nødvvendigvis å bli lest for hvis man skal forstå handlingen. Så denne boken kan både være litt avlastning og noe man kkan gjøre sammen. Jeg anbefaler den virkelig til familier med litt mindre barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mamma Mø prøver sklia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Egget

Lars Mæhle
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Handlekurv