Meny

Min venn Molly

; Ingrid Greaker Myhren (Oversetter)

Tre koselige fortellinger om verdens mest sjarmerende mus

Kjenner du Molly? Her kan du lese mer om noe av det morsomme hun gjør med vennene sine. Mollys gode venner er blant annet kyllingen Kjellaug, krokodillen Konrad og elefanten Engebret. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
200,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 200,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Min venn Molly

I denne fine boka finner du tre fortellinger om de minste barnas favoritt, Molly Mus. Vi blir med Molly på telttur, på sykehuset og til tannlegen. Konrad har nemlig en løs tann!

Molly-bøkene er godt tilrettelagt for små lesere! De inneholder enkle, tydelige historier om Molly og vennene som opplever noe sammen, gjerne hentet fra hverdagen eller fra situasjoner som er gjenkjennelige eller spennende for barna. I denne boka blir vi med på telttur, på sykehuset og til tannlegen. Der finner vi ut at både leger og tannleger er snille, og at det er bra å få hjelp når man trenger det. Illustrasjonene er holdt i en svært enkel strek, med glade, klare farger.
I Molly på telttur strever Molly og vennene litt med å sette opp teltet, men etter noen forsaøk og godt samarbeid får de det til. Det er plass til nesten alle i teltet, og barna kan hjelpe til med å telle hvor mange som går inn i teltet. Men når elefanten Engebret skal inn, blir det trangt …

Molly på sykehuset
I likhet med mange andre barn, liker Molly å hoppe på trampoline. Men en dag er hun uheldig, og faller og slår det ene beinet sitt. Stakkars Molly! Konrad blir med Molly til sykehuset, der legen undersøker det vonde beinet. Molly må ta røntgenbilde! Da kan legen se hvordan det ser ut inni beinet, gjennom hud og muskler.

Molly, Konrad og den løse tanna
Krokodillen Konrad har selvfølgelig veldig mange tenner. En dag har en av tennene hans løsnet, og Konrad blir litt redd. Molly foreslår at de går til tannlegen, for sikkerhets skyld. Hos tannlegen må Konrad sette seg i den spesielle tannlegestolen, som kan gå opp og ned og legges helt tilbake. Tannlegen forteller at tanna er en melketann, og det er meningen at den skal falle ut. Ingen ting å være redd for!

Fakta