Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Pannekakerøre

Gubben og katten

En kostelig fortelling om da Pettersen skulle lage bursdagspannekaker til Findus. Før røren kan lages, må han reparere sykkeldekket, finne nøkkelen, hente stigen og jage bort en illsint okse. Først da kan han sykle til butikken og kjøpe melet som trengs til røren. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En kostelig fortelling om da Pettersen skulle lage bursdagspannekaker til Findus. Før røren kan lages, må han reparere sykkeldekket, finne nøkkelen, hente stigen og jage bort en illsint okse. Først da kan han sykle til butikken og kjøpe melet som trengs til røren.

Gubben Pettersen og katten Findus er meget populære figurer i den norske barnebokverdenen, og dette er en dramatisering med skuespillere, musikk og lydeffekter.

Medlemsvurdering:
Nå har vi hørt den i hele sommer og har ikke blitt gale ennå. faktisk kan vi voksne også stadig smile litt av godmodig humor og kommentarer. Her har karakterene egne stemmer, også Findus som gjør historien både variert og mer levende. Anbefaler denne på lange bilturer, i båten eller når som helst ellers.

Østby

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282182881
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Pannkakstårtan : Pettson och Findus
Serie
Gubben og katten Findus

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Ø
Østby – 02.08.2017

– Nå har vi hørt den i hele sommer og har ikke blitt gale ennå. faktisk kan vi voksne også stadig smile litt av godmodig humor og kommentarer. Her har karakterene egne stemmer, også Findus som gjør historien både variert og mer levende. Anbefaler denne på lange bilturer, i båten eller når som helst ellers.

m
mb – 27.03.2009

– Findus er en privilgert katt som har bursdag hele tre ganger i året. Da lager Gubben alltid bursdagspannekake til Findus. Gubben begynner å finne frem det som trengs for å bake kaken, men så mangler de mel. Det skulle ikke være det store problemet, for det kan Gubben få tak i på butikken. Det oppstår imidlertid mange små og store hindringer underveis, noe som gjør turen til butikken vanskelig. Gubben er rotete og vet aldri hvor han har tingene sine og skylder på Findus. Findus gir imidlertid klar beskjed om at det ikke er han som har rotet vekk tingene. Det oppstår mange komiske situasjoner i denne boken, før Findus kan få kaken sin. Illustrasjonene er artige og historien morsom.

a
anda – 26.08.2008

– Pannekakerøra er min favoritt blant "Gubben og katten-bøkene. Findus har ofte fødselsdag, og det skulle vel de fleste barn hatt, for da får de bursdagskake ofte. Pettersen lager bursdagspannekake for katten sin. Det krever mange ingredienser, og de lar seg ikke skaffe uten forviklinger. Den distre og glemsomme gubben legger skylden på katten når han ikke finner noe: "det er vel ikke du som har tatt det, Findus?" Hvorpå den stadig mer fornærmede Findus svarer; "Nei, det har jeg så neimen ikke!". Jeg simpelthen elsker det når den sladreglade Gustavsen dukker opp, og lager en stor sak av noe han har sett. Selv om det ikke er tatt ut av sin sammenheng. er det ikke det samme media ofte gjør? Humoristisk for liten og stor.

e
eva – 22.04.2008

– Fortellingene om Gubben og katten er veldig humoristiske og lune, og "Pannekakerøre" er en av mine absolutte favoritter. Jeg lo ordentlig godt da jeg leste den første gangen, for denne enstøingen som går og prater med katten sin, er jo litt rar! Og selvfølgelig kommer Gustavsen når det minst passer, og han har ikke noe imot å sette ut rykter. Nå skal det vel sies at også de andre naboene er temmelig nysgjerrige på denne distre og rotete nabogubben. Pettersen er ikke særlig ryddig, han samler på og mister alt mulig rart. I denne historien får Findus skylden for å ha rotet bort tingene, men det har han vel ikke! Når man hører cd-en, får man ikke med seg de utrolige illustrasjonene som bøkene har, men det er jo morsomt å høre fortellingen også.

o
ost – 06.03.2005

– Denne boka handler om hvordan skal Findus få sin tradisjonelle bursdagspannekake. Det viser seg imidlertid fort at Petterson ikke har mer mel igjen. Han må derfor dra på butikken for å kjøpe det. Da må han jo ta sykkelen, og den står i bua. Men nøkkelen til bua er ikke å finne! Hvor kan nå den være? Det hele utvikler seg til en innviklet jakt over hele gården, bare for at Findus skal få sin bursdagspannekake. Det ender med at Petterson til og med må investere i ny bukse...
Denne boka er kjempemorsom, og passer for alle barn fra 0-100 år. Tegningene er detaljerte og fine, noe som er med å gjøre lesingen av boka til en enda triveligere affære.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pannekakerøre:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv